Forum Discussion
25 Replies
nic nie daje trzeba poczekac az naprawia mi cale ustawienia graficzme resetuje trener mi sie psuje ahhhh ... EA wydajcie gre która jest dopracowana
Witam
Zmieńcie sobie Vsynch. na Fast w ustawieniach NVidia Control dla danej gry ,,Zarządzanie Ustawieniami 3D'' Gdyby komuś kolory wydawałyby się wyblakłe,
proszę sobie zaznaczyć ,, Użyj starszej wersji...ICC'' skrót do gry-właściwości-zgodność
Pozdro
Ale gdzie te vsynch zmienic ? bo tam jest wiele opcji.
Witam
Nvidia Control, po prawej jest dla programu, znajdź FC24 i na liście jest Vsynch-przełącz na Szybkie. Dołączyłem obrazek ale nie wiem czy przejdzie.
Pozdro
Witam, po ostatniej aktualizacji pojawił sie u mnie ten sam problem. Niezależnie od trybu w jakim rozgrywa się mecz o ile jeszcze rozgrywka chodzi w miarę płynnie to stałych fragmentów praktycznie nie da się wykonać jest jeden wielki lag. Sytuacja jest identyczna przy powtórkach po golu lub przy scence gdy pokazywana jest kartka przez sędziego. EAS FC 24 mam od wczesnego dostępu i do czasu ostatniej aktualizacji nic powyższego nie mialo miejsca. Platforma PC. Ciągłe problemy z tą grą skutecznie zniechęcają do dalszej gry. Gra nie warta nawet 50 zł.
Idealnie to ująłeś kolego. Moja sytuacja jest identyczna słowo w słowo. Rada osoby wyżej niestety nic nie pomogła. Rozwiązał ktoś ten problem?
Btw przy tej sytuacji człowiek sobie uświadamia jakim jest *, wydaje na to * prawie 500 zł żeby mieć wczesny dostęp, tryharduje ponad miesiąc żeby mieć jakie kolwiek szanse na wyższym poziomie rozgrywki i po 2 miesiącach wszystko idzie w piach bo wychodzi tysięczne aktualizacja która rozwala grę jakiejś części społeczności. Zanim to naprawią miną wieki…Pytanie drugie, da się to jakoś im zwrócić ?
ktoś rozwiązał ten problem, ponieważ mam to samo
Hej ja również miałem lagi podczas rzutów rożnych i wolnych i ściągnąłem ze strony nvidii ściągnąłem nowe sterowniki graficzne i pomogło. może wam też się to uda naprawić
napisz mi na discordzie fistach1234 i wysle ci co masz zrobic
- @bartoszz89 no właśnie my mamy takie cięcia po ostatnich sterach, tylko zachciało mi się nvidia experience i z tego co wyczytałem, to jest powód. Będę w tym tyg robił usuwanie sterów wg DDU i zobaczę czy pomogą same stery bez zbędnego oprogramowania
About FC 24
Recent Discussions
- 53 minutes ago
- 11 hours ago
- 14 hours ago
- 16 hours ago