Forum Discussion
25 Replies
Witam.
Mam ten sam problem.
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Zakładam, że komputer jest w pełni aktualny i spełnia wszystkie minimalne wymagania dla gry - jeśli tak zajrzyjcie proszę do tematu Problemy ze stabilnością na PC| Zbieranie danych.
Tak komputer spełnia wymagania rekomendowane, lecz nie ma znaczenia na jakich ustawieniach graficznych gram. Zacina się podczas stałych fragmentów gey i podczas przerwy w meczu.
Dodam że jest to wersja próbna, gra fajna ale jak ma tak wyglądać to zrezygnuje z zakupu.
Dziękuje
Czy rozwiązałeś kolego problem ?
Ja też mam taki sam problem ale na xbox Series x, obojętnie jaka pora też mi pokazuje to czerwoną Balke jak niby nie było neta a ciągle jest
I co rozwiazales juz problem jak tak to daj znac jak bo mam to samo
- Mam ten sam problem. Od momentu kupienia grałem normalnie dziś odpalam wieczorem grę i nie da się grać
nie da się w ogóle grać gra się zacina stałych fragmentów nie da się wykonywać przy długich piłkach to samo. Jak narazie to jest jeden wielki żart i liczę że to naprawicie
Gra chodziła dobrze tylko podczas wczesnego dostępu od premiery tragedia , kazdy stały fragment zacina gampley na strasznym poziomie wysłam dxdiag
Spróbujcie zmienic w ustawieniach obrazu jakość renderowania na automatyczna. U mnie pomogła działa jak wczesniej
About FC 24
Recent Discussions
- 16 hours ago
- 18 hours ago
- 20 hours ago