2 years ago
Dno i dwa metry mułu
Ta gra to jest chyba najgorsza edycja w jaką grałem… gra przez internet to jest jakaś parodia. Zawodnicy stoją jak wmurowani, przeciwnik dokładnie wie do którego zawodnika będzie podana piłka, już ni...
No niestety. Gra nie jest najwyższych lotów. Mnie chyba bardziej irytują sami gracze niż gameplay.
Wytłumaczcie mi jakim trzeba być "gamoniem" aby od 60 min grać na czas ? Już rozumiem ostanie 2-3 min ale 1/3 meczu ?
Dlaczego ea pozwoliło na wyjście z gry przed rzutem karnym ? Gracze to nagminnie wykorzystują.
Po co niektórzy wychodzą przy remisie ?
Typowe cebulackie myślenie "ja nie wgram to i tobie nie dam"
Część społeczności w tej grze to zwykła zbieranina chamstwa i prostactwa.
U mnie np. coś takiego czasami od pierwszej minuty się załączy jak na filmiku. Awansowałem do kolejnej Weekendowej ale z taką gra to strata czasu bo i tak mx 10 winów się zrobi. Na każdą piłkę czekasz, opóźnienia reakcji. A u przeciwnika biegają jak po dopalaczach. Światłowód ping 12 ms, na mobilnych jeszcze gorzej to wygląda. Dużo ludzi to ma, więc nie dziw się że wychodzą jak gra jest niegrywalna. Wystarczy przyjrzeć się jakie kuriozalne błędy popełniają gracze rywala kontrolowani przez ai. Umiejętności to 10% drugie 10% to skład, reszta zależy od rozgrywki jak serwery będą działać. A może to chodzi o DDA, było juz ze nawet ludziom grającym online pokazywało, że sztuczna inteligencja u przeciwnika zmieniała poziom trudności według twoich umiejętności. Nic nie wiemy, bo zero odzewu administratorów na takie tematy jak ten
Wszyscy wylewają swe żale ale nikt nie napisał na jakiej platformie gra. Czy konsola czy PC. Jaka to konsola lub jaki system operacyjny. Czy problem występuje ciągle czy o specyficznych godzinach. Żadnych wniosków bez takich danych nikt nie wyciągnie. Może jest jakiś wspólny mianownik. Ja i znajomi gramy na Xbox X Series i nikt z nas takich problemów nie ma. Na próbę wczoraj zagrałem 2 mecze na xbox one s i także nic złego się nie działo. Internet mam z Play dawnie UPC (FTTB).