2 years ago
Dno i dwa metry mułu
Ta gra to jest chyba najgorsza edycja w jaką grałem… gra przez internet to jest jakaś parodia. Zawodnicy stoją jak wmurowani, przeciwnik dokładnie wie do którego zawodnika będzie podana piłka, już ni...
U mnie np. coś takiego czasami od pierwszej minuty się załączy jak na filmiku. Awansowałem do kolejnej Weekendowej ale z taką gra to strata czasu bo i tak mx 10 winów się zrobi. Na każdą piłkę czekasz, opóźnienia reakcji. A u przeciwnika biegają jak po dopalaczach. Światłowód ping 12 ms, na mobilnych jeszcze gorzej to wygląda. Dużo ludzi to ma, więc nie dziw się że wychodzą jak gra jest niegrywalna. Wystarczy przyjrzeć się jakie kuriozalne błędy popełniają gracze rywala kontrolowani przez ai. Umiejętności to 10% drugie 10% to skład, reszta zależy od rozgrywki jak serwery będą działać. A może to chodzi o DDA, było juz ze nawet ludziom grającym online pokazywało, że sztuczna inteligencja u przeciwnika zmieniała poziom trudności według twoich umiejętności. Nic nie wiemy, bo zero odzewu administratorów na takie tematy jak ten
Wszyscy wylewają swe żale ale nikt nie napisał na jakiej platformie gra. Czy konsola czy PC. Jaka to konsola lub jaki system operacyjny. Czy problem występuje ciągle czy o specyficznych godzinach. Żadnych wniosków bez takich danych nikt nie wyciągnie. Może jest jakiś wspólny mianownik. Ja i znajomi gramy na Xbox X Series i nikt z nas takich problemów nie ma. Na próbę wczoraj zagrałem 2 mecze na xbox one s i także nic złego się nie działo. Internet mam z Play dawnie UPC (FTTB).
Czyli podobna konfiguracja do mojej więc coś tu śmierdzi problemami z serwerami.
@darzad1981W tym sęk serwery być może. Tylko dlaczego u rywala tego nie widać. wiem bo sam mam takie mecze że 10 minuta już 3 do zera wygrywam. A tu chodzi o to żeby grać w tych samych warunkach, a nie przeciwnik biega dwa razy szybciej a twoi zamuleni, lub odwrotnie. Zobacz np ten filmik. Opedna powinien ruszyć za piłką. Tak często jest u rywala odbieram piłkę a ai samo przeciwnika do niej wraca nawet kilka razy pod rząd. To samo mam u siebie czasami W tym meczu miałem 15 strzałów 2 słupki. Przeciwnika 5 Mecz zakończył się remisem. Przegrałem w karnych ponieważ strzelałem w środek mimo wychylenia lewego drążka