Forum Discussion
74 Replies
Powinienem napisać jakiś mail do supportu, czy wyślą maila z kodem na maila związanego z moim kontem?
- ToJaTheLeman3 years agoSeasoned Rookie@belmondoeee napisałbym na live chacie do ea ale o tej porze już chyba wszystkie mają zamkniete. Dobrze wiedzieć, że to nie tylko u mnie.
Jak ktoś ma linka do aktualnie dostępnego live czatu z supportem to byłbym wdzięczny no to samo dopiero teraz na wieczor przestalo dzialac
- ToJaTheLeman3 years agoSeasoned Rookie@andri0120 Zależy gdzie kupowałeś, ja mam z cd keys to musiałem wejść w tego samego maila co przy zakupie i tam był poprostu nowy kod. Jak nic nie masz to pisz do sklepu z którego kupowales, tyle że aktualnie znowu coś w EA zepsuli bo nagle sie popsuło to co od rana działa
- @ToJaTheLeman dziala ci czy nadal nie?
- ToJaTheLeman3 years agoSeasoned Rookie@_77mamba_ nadal nie, obstawiam że znowu coś zepsuli bo wygląda na to, że to nie tylko u mnie taki problem. Albo sie sami ogarną przez noc albo bedzie trzeba znowu pisać z typami z supportu na live chacie z samego rana
Też mam problem jeszcze 2h temu gierka działała i nagle dyntka przestała a mam już 30h przegranych, fajna ta nowa fifa
- ToJaTheLeman3 years agoSeasoned Rookie@profek33 no to to jest ten sam problem co u nas, ledwo to naprawili i już zdażyli zepsuć, obstawiam, że jutro bedzie znowu "key replacement" na mailu
- @ToJaTheLeman Możesz podesłac tu na forum link do kontaktu w sprawie tego bugu co wysyłaliscie wyzej
Mam ponad 20h edycje ultimate i od godziny nie moge właczyc fify bo kaze mi czekać do 29.09 XDDD Hahhah jak dobrze jest widzieć, że nie tylko ja mam ten problem..Grałem sobie i nagle mi gre wywaliło do pulpitu, wchodze na EA i to sama informacja o dostępie dopiero 29 września i zniknął mi jakby status edycji ULTIMATE XDD