2 years ago
EA FC 24 nie uruchamia się
EA FC 24 nie uruchamia się. Pobrałem dziś fife ze steam i gdy chcę ją odpalić to pokazuje się ładowanie anti-cheat, gra sie pokazuje w oknie, po czym wszystko się wyłącza. Pobrałem już najnowsze ste...
Nic to nie daje
Hej @fisherr7474
Dzięki za odpowiedź i wykonanie dotychczasowych kroków.
Prześlij nam proszę plik DxDiag, możliwe że tam znajdziemy dodatkowe wskazówki.
wysylam w pliku
Hej @fisherr7474
Zdaje się że opis problemu i komputer jaki posiadasz jest taki sam jak w tym wątku.
Sprawdź proszę rozwiązanie tam zaproponowane i daj nam znać czy pomogło również u Ciebie.
EA FC 24 nie uruchamia się.Zagrałem w figę około 16 h i przed następnym graniem była aktualizacji i po niej gra przestała działać. Gra nie działa gdzieś tydzień może trochę więcej. Pobrałem ponownie fife, ea, Steam
gdy chcę ją odpalić to pokazuje się ładowanie anti-cheat, gra sie pokazuje w oknie, po czym wszystko się wyłącza. Pobrałem już najnowsze sterowniki, karty graficznej oraz ustawiłem ją jako administrator dalej nic żadnego skutku. W załączniku dodałem mój dxdiag
Hej @NowakSierpc
Opis Twojego problemu, oraz komputer który posiadasz odpowiada temu opisanemu w tym wątku na forum. Sprawdź proszę rozwiązanie tam zaproponowane i daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem.
Mam dedykowaną kartę która aktualizowałem grę też uruchamia się na dedykowanej karcie
Robiłem kopie, usuwałem nic to nie daje