Forum Discussion

RadzioFIFA5's avatar
RadzioFIFA5
New Novice
12 months ago
Solved

ea fc 24 web app

Witam od kwietnia 2024 gram i nie mam dalej dostepu do web appa . O CO WAM CHODZI? Juz chyba jestem blisko odblokowania bo dostalem taka wiadomosc

7 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 months ago

Hej @RadzioFIFA5 

Widzę, że uzyskanie dostępu do rynku transferowego jest bardzo ważne dla Ciebie. Zapewne masz już za sobą lekturę artykułu temat: Dostęp do rynku transferowego EA SPORTS FC™ w aplikacjach Web App i Companion.

Oprócz informacji z powyższego artykułu  nie posiadam dodatkowych szczegółów co do ilości rozegranych meczy i tego jak długo może to potrwać.

Trzymam kciuki i pozdrawiam,

_Kalina

• RadzioFIFA5's avatar
    RadzioFIFA5
    New Novice
    12 months ago

Otrzymalem dzisiaj takie powiadomienie chyba jestem juz  blisko odblokowania web app w ea fc 24? czy to powiadomienie nie ma znaczenia

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    12 months ago

Komunikat informuje o zdobyciu punktów, aby zakwalifikować się do UT Champions.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    12 months ago

Nie posiadam bardziej szczegółowych informacji odnośnie czasu potrzebnego na uzyskanie dostępu do Rynku Transferowego w aplikacji. Zgodnie z wcześniej podesłanym artykułem :

Ile czasu zajmuje odblokowanie dostępu do rynku transferowego?

Czas potrzebny na odblokowanie rynku transferowego zależy od kilku czynników.

Rozegranie więcej niż trzech meczów dziennie nie zwiększa szansy na uzyskanie dostępu do rynku transferowego.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,657 PostsLatest Activity: 4 days ago