Forum Discussion

lizak798's avatar
2 years ago
Solved

fc 24 nie chce sie wlaczyc

witam mam taki problem ze jak włacze gre to laduje mi antycheat potem wyskakuje okienko fc24 po czym wywala mnie spowrotem do EA i tak juz mam od 3 miesiecy  (dodam ze komputer nowy niema mowy ze sb nie poradzi z taka gra  karta graficzna rtx4070) wracajac do tematu robilem juz wszystkie aktualizacje wyłaczyłem zapory  naprawialem gre na EA  usuwalem zapisane pliki odinsalowalem gre instalowalem na nowo EA tez dawalem ustawienia fabryczne na pc po czym na nowo wszystko i dalej nic  naprawialem antycheat . nie mam juz wiecej pomysłów co jeszcze moge zrobić dlatego zwracam sie do was. jakieś rady co moge jeszcze zrobić?????

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @lizak798 

Przedstawiony przez Ciebie zrzut ekranu pokazuje zaktualizowane sterowniki dedykowanej karty graficznej NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop GPU

Fakt, że posiadasz laptop marki MSI, wersję sterownika zintegrowanej karty graficznej Intel(R) Iris(R) Xe Graphics, oraz opis problemu odpowiadający temu podlinkowanemu przeze mnie wcześniej poproszę Cię o zaktualizowanie sterowników karty zintegrowanej z płytą główną komputera wedle instrukcji poniżej: 

Aby wykonać tą czynność należy:

1. Pobrać aplikacje Intel Driver & Support Assistant,

2. Jeśli program nie widzi specyfikacji PC należy uruchomić skan,

3. Zaktualizować sterownik do zintegrowanej karty graficznej (w moim przypadku:

Intel® Arc™ & Iris® Xe Graphics - Windows*)

Link do aplikacji Intel znajdziesz tutaj - link

17 Replies

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,662 PostsLatest Activity: 14 hours ago