Forum Discussion
21 Replies
Również posiadam ten błąd w poprzednich odsłonach wszystko śmiga jak powinno niestety tutaj X zanieniony z O i inne typu analog do góry idzie na dół lub poprostu wariuje używam pada od ps4 i nie po to kupiłem wersję przedpremierowąby nie móc w nią grać
Ja mam dokładnie tak samo. Gram na PC i wgl nie widzi mi pada mimo ze jest podłączony kablem do PC. Próbowałem wszystkiego a także testowałem pada w innych grach np Fifa 23 czy fifa 22 wiec to ewidentny problem po stronie EA FC. EA Sports czekamy na szybkie rozwiązanie problemu.
Rozwiazaliscie juz ten problem?
- @oq2v0si902hi pobierz program "ds4windows" to pomaga wykryc pada i powinno dizalac 😉
Spróbowałem i dalej nic
niestety nie
- @rkzf4awt6857 to juz raczej wina gry w takim razie 😉
no dobra stary ale część graczy w tym ja zapłacili wiecej żeby zagrać wcześniej a tu premiera gry już a ja nadal zagrać nie moge zakupiłem nawet pada ps5 który też nie działa w tej gierce
Rozwiązałem ten problem wyłącz ea i fife dodaj Do steam ea desktop i ea fc i zanim wlaczysz najpierw wlacz steam wejdz w ustawienia kontroler i zaznacz tym dzyndzlem przy opcji z twoim padem nastepnie uruchom ea app przez steam a pozniej ea fc
About FC 24
Recent Discussions
- 14 days ago