Forum Discussion
EA_Pulsar
Community Manager
2 years agoJeśli to nie pomogło, usuń kontroler ze sparowanych urządzeń w systemie Windows i sparuj go ponownie.
Po ponownym sparowaniu musisz włączyć na Steamie pewne ustawienia. Przejdź w platformie do trybu Big Picture, następnie do Ustawień i tam wybierz ustawienia kontrolera. Z dostępnych opcji zaznacz te, które dotyczą Twojego kontrolera.
W przypadku dalszych problemów uruchom Big Picture, w bibliotece odszukaj grę, zarządzaj, ustawienia kontrolera i zmień ustawienia według gry na wyłączone.
2 years ago
@EA_Pulsar @EA_Kuba a ja mam tak że gra nie wykrywa pada chyba że włączę ea app I eafc przez nakładkę steam
2 bardzo duże bo ok 0.3-0.5 sekundy opóźnienia między podaniami dryblingiem strzałem zmiana itd
Pad firmy genesis na kablu
2 bardzo duże bo ok 0.3-0.5 sekundy opóźnienia między podaniami dryblingiem strzałem zmiana itd
Pad firmy genesis na kablu
- 3 months ago
Mam ten sam problem z padem od ps5 wykyrwa mi jako pad od xbox jesli wylacze input pad nie dziala na rozgrywkach online. Co mam zrobic?
About FC 24
Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,629 PostsLatest Activity: 2 hours ago
Recent Discussions
- 12 hours ago
- 14 hours ago
- 16 hours ago