Forum Discussion

pogpogdzban's avatar
2 years ago

Nie mogę grać Rivals, Mistrzostw, Klubów. Nic online

Od wczoraj na platformie PS5 mam problem z dołączeniem do trybów online. Nie mogę grać Rivals, Mistrzostw, Draftu Online, ani Klubów. Wyskakuje jakiś krótki komunikat, którego nie jestem nawet w stanie odczytać. Ruter resetowałem, konsole tak samo, PS plus jest ważny, blokady na koncie nie mam, co robić?

8 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @pogpogdzban 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal? 

Jeśli tak - prześlij nam proszę nagranie na którym będzie widoczny wspomniany przez Ciebie komunikat. 

• Mam taki sam problem komunikat załączam 

• @EA_Kuba  napisał/a:

Hej @pogpogdzban 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal? 

Jeśli tak - prześlij nam proszę nagranie na którym będzie widoczny wspomniany przez Ciebie komunikat. 

Dalej pojawia się ten problem jak widać na filmiku

• Dariusfcdar's avatar
    Dariusfcdar
    2 years ago

Mam podobny problem, nic nie pomaga. Konsola Ps5

• pogpogdzban's avatar
    pogpogdzban
    2 years ago

Nie wiem dlaczego ten filmik się nie chcę przetworzyć, pewnie kolejny wspaniały wymysł Ea i tej strony, wiem tylko tyle, że macie to naprawić, inaczej będę żądał zwrotu, bo to jest paranoja, że płacisz 550zł za grę z psplusem i nawet po dniu na uczelni nie można sobie zagrać

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @pogpogdzban @Remilov_ @Dariusfcdar 

Czy na Waszych konsolach znajduje się inne konto PSN? 

Czy gry są dzielone pomiędzy kontami w ramach kont na konsoli?

Jeśli tego nie zrobiliście sprawdźcie czy problem ustąpi po ponownym zalogowaniu się kontem PSN na konsoli. 

• W moim przypadku na mojej konsoli są 4 konta - moje dwa, jedno testowe jakie stworzyłem przy kupnie konsoli ponad 2 lata temu i konto mojego kolegi z Playstation Plus. Rozumiem, że chodzi o to, że mam u siebie na koncie na którym mam problemy wypisać się z PSN i wpisać ponownie i sprawdzić, czy problem ustąpił? Bo jeżeli tak, to sam muszę kupić PSplus - wygasło mi akurat dzisiaj, co delikatnie mówiąc w tym momencie mi się nie widzi patrząc na to, że gra wcześniej ze wspomnianym PSplusem nie działała

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,658 PostsLatest Activity: 6 days ago