Forum Discussion
8 Replies
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @pogpogdzban
Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal?
Jeśli tak - prześlij nam proszę nagranie na którym będzie widoczny wspomniany przez Ciebie komunikat.
Mam taki sam problem komunikat załączam
@EA_Kuba napisał/a:Hej @pogpogdzban
Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal?
Jeśli tak - prześlij nam proszę nagranie na którym będzie widoczny wspomniany przez Ciebie komunikat.
Dalej pojawia się ten problem jak widać na filmiku
Mam podobny problem, nic nie pomaga. Konsola Ps5
Nie wiem dlaczego ten filmik się nie chcę przetworzyć, pewnie kolejny wspaniały wymysł Ea i tej strony, wiem tylko tyle, że macie to naprawić, inaczej będę żądał zwrotu, bo to jest paranoja, że płacisz 550zł za grę z psplusem i nawet po dniu na uczelni nie można sobie zagrać
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @pogpogdzban @Remilov_ @Dariusfcdar
Czy na Waszych konsolach znajduje się inne konto PSN?
Czy gry są dzielone pomiędzy kontami w ramach kont na konsoli?
Jeśli tego nie zrobiliście sprawdźcie czy problem ustąpi po ponownym zalogowaniu się kontem PSN na konsoli.
W moim przypadku na mojej konsoli są 4 konta - moje dwa, jedno testowe jakie stworzyłem przy kupnie konsoli ponad 2 lata temu i konto mojego kolegi z Playstation Plus. Rozumiem, że chodzi o to, że mam u siebie na koncie na którym mam problemy wypisać się z PSN i wpisać ponownie i sprawdzić, czy problem ustąpił? Bo jeżeli tak, to sam muszę kupić PSplus - wygasło mi akurat dzisiaj, co delikatnie mówiąc w tym momencie mi się nie widzi patrząc na to, że gra wcześniej ze wspomnianym PSplusem nie działała
About FC 24
Recent Discussions
- 14 days ago