Forum Discussion
7 Replies
- fisherr74742 years agoNot applicable@Pawcio2403 mam to samo, prosze sie o pomoc od kilku dni ale support ma to gdzies, trzeba chyba zwrocic gre ☹️(
- Avalayya2 years agoHero+@fisherr7474 Jaka specyfikacja komputera? Wcześniej gra działała? Może trzeba spójność plików zrobić lub usunąć folder FC24 z dokumentów (to usuwa ustawienia pada, kamery itp ale nie postęp w ut)
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Dajcie nam znać czy problem nadal występuje.
- Rolekk_PL2 years agoNot applicable
Ja znalazłem rozwiązanie a raczej obejście problemu
Należy pobrać Nvidia Experience i w zakładce z FC24 w ustawieniach ustawić Tryb wyświetlania: Okienkowy bez ramki
Jeśli Experience twierdzi że nie da się zoptymalizować gry to musisz jakimś sposobem włączyć pierwszy raz gre i stworzyć profil i to powinno umożliwić zrobienie tego co wyżej napisałem - Pawcio24032 years agoNot applicable
Dalej jest to samo nie działa brat kupił też fc 24 i ma to samo naprawcie to w końcu dużo osób ma ten sam problem.
- Pawcio24032 years agoNot applicable
Jedyne co mam za słabe to karta graficzna jest możliwość że to przez nią nie działa mi, bo inne gry normalnie działają takie jak forza horizon 4, liga, fortnite, world od tanks i wiele więcej wymagających gier. Dla brata działa FIFA 22 ale 24 już nie a ma na tym samym koncie EA wszystko.
- Pawcio24032 years agoNot applicable
@Rolekk_PL Zrobiłem to i jest niestety dalej to samo. Support może wy to w końcu naprawicie lub pomożecie graczom to naprawić. a wy tylko bierzecie za to kasę i nie mozna w to grać co wam jest? To się nazywa kradzież. Bo ludzie kupują gra powinna działać a nie działa i to dla wielu osób.