Forum Discussion
42 Replies
- AntiJeans492 years agoNew Traveler
Faktycznie występuje jakiś problem. W moim przypadku dotyczy on paczek trafianych w innych paczkach, tzn. po odebraniu takiej paczki i wysłaniu do klubu / sprzedaniu pozostałych kart, brak jest odebranej paczki a nawet zakładki "moje paczki". W ten sposób mam już "odłożone"" cztery paczki. W menu pokazuje cały czas, iż mam nieodebrane paczki, ale brak jest możliwości dotarcia do nich. Również próbowałem z różnych poziomów (aplikacja, konsola).
Mam ten sam problem - 3 nieodebrane paczki. Próbowałem na konsoli (PS5), WebApp i Companion. Dodatkowo nie mogę przenieść do klubu wylicytowanej karty zawodnika.
Produkt: EA SPORTS FC 24
Platforma:PlayStation 5
Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 5
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID/Switch ID? gregordg_dg
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Wyzwania budowania składu
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? nie
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) n/a
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? EET (ART) - GMT + 2:00
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? N/a
Co się dzieje? Od kilku dni mam problem z dodaniem wylicytowanego zawodnika do mojego klubu i odebraniu paczek, które pojawiły się w ramach innych paczek (paczki wiszą w menu głównym i nie ma ich w sekcji Moje Paczki). Tematy na Answers nic nie wnoszą do rozwiązania i chciałbym założyć Support Ticket bezpośrednio na helpdesk (było to możliwe w poprzedniej FIFA'ie) jednak nie mogę znaleźć takiej opcji. Czy ktoś mógłby z tym pomóc?
Co powinno się stać? Ticket do Maintenance Desk / Paczki w sekcji Moje Paczki / Karta zawodnika dodana do klubu
Platforma:PlayStation 5
Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 5
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID/Switch ID? gregor_dg
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? Nie
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) TBD
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? N/a
Co się dzieje? Od kilku dni mam problem z dodaniem wylicytowanego zawodnika do mojego klubu i odebraniu paczek, które pojawiły się w ramach innych paczek (paczki wiszą w menu głównym i nie ma ich w sekcji Moje Paczki). Tematy na Answers nic nie wnoszą do rozwiązania i chciałbym założyć Support Ticket bezpośrednio na helpdesk (było to możliwe w poprzedniej FIFA'ie) jednak nie mogę znaleźć takiej opcji. Czy ktoś mógłby z tym pomóc?
Co powinno się stać? Ticket do Maintenance Desk / Paczki w sekcji Moje Paczki / Karta zawodnika dodana do klubu
- @gregor_dg Siemanko mam taki sam problem z paczkami widmo wisi w zakładce sklep że jest paczka s jak wejdę w sklep nic ram nie ma
- 9ece02bb6dfec1102 years agoNew Novice
W jeden z paczek dostałem następną paczkę tylko problem w tym że gdy w wchodzę w sklep jej nie ma a jest pokazane że coś jest w sklepie.
Mam to samo
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Powiązałem Wasz wątek z głównym.
Problem jest nadal analizowany przez nasze zespoły.
Cześć
Otwierałem paczki i trafiła mi się "paczka w paczce". Niestety nie mogę jej odebrać. W webappie, companionie i na ps5, w sklepie widzę informację, że mam paczkę do odebrania. Mimo to jak wejdę to nic tam nie ma. Ktoś wie jak to rozwiązać?
To samo na PS4, kupiłem paczkę w sklepie w której była złota paczka, kiedy ja otworzyłem, zniknęła, jednak w sklepie świeci się czerwona kropka informująca se coś się tam znajduje
Platforma:Xbox Series X
Podaj na jakiej platformie grasz? Microsoft Xbox Series X
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID/Switch ID? Qazik#1108
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 23.09.2023
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 21:00
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Nie mam pojęcia
Co się dzieje? Mimo otwarcia otrzymanych paczek, sklep nadal wyświetla informacje o posiadanej paczce/karcie. Informacja nie znika. W aplikacji mobilnej występuje ten sam problem.
Co powinno się stać? Informacja powinna zniknąć.
Z góry dziękuję za pomoc🙂
About FC 24
Recent Discussions
- 19 days ago