Forum Discussion
42 Replies
- Avalayya2 years agoHero+@Plesiak236 Witam. Ten problem jest już zgłoszony i weryfikowany.
Też tak mam. 1 nieodebrana paczka wisi a jej nie widać.
- @EA_Kuba Ile czasu zespołom zajmie naprawienie błędu?
Jest wtorek 03.10, a problem dalej nierozwiązany. Kontakt z ea totalnie niemożliwy!
Mi oprócz paczki widmo, która cały czas wisi na koncie wyparowały paczki zrobione za zadania. Masa błędów, a EA nawet nie raczą nic odpisać.
Otworzyłem paczkę z sbc i w paczce była kolejna paczka, po przyjęciu jej nie pojawiła się w sklepie a cały czas widnieje, że paczka jest dostępna w sklepie.
Proszę o pomoc bo mnie to irytuje niesamowicie..
- EA_Pulsar2 years ago
Community Manager
Problem zgłoszony w tym wątku jest nadal analizowany przez nasz zespół. Stosowne aktualizacje ukażą się najszybciej jak to tylko możliwe.
Witam. W sklepie w grze EA fc 24 na moim koncie znajduje się niewidzialna zwykła złota paczka która wypadła mi z innej paczki. Jednakże po odblokowaniu jej fizycznie się nie pojawia tylko w postaci czerwonej kropki w zakładce sklep.
- @EA_Kuba Ile jeszcze będą analizować ten problem?! Dostaniemy te paczki jeszcze w tym roku? Czy wasze zespoły nie podołają temu wyzwaniu? 🤣🤣
- @AngryUser69 PS. gdyby taki problem pojawił się tylko u youtuberów, byście go naprawili szybko i byście dali im za to dobre rekompensaty, jak miało to miejsce dzień przed dostępem wersji ultimate 🙃 ale jak tu chodzi o zwykłych graczy to wywalone w to 😉
Hej @EA_Pulsar i @EA_Kuba,
Macie może jakieś informacje w tej sprawie. Mija kolejny tydzień od naszego zgłoszenia, a ilość paczek tylko rośnie (u mnie już 4).
Pozdr,
About FC 24
Recent Discussions
- 20 days ago