Forum Discussion
12 Replies
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Hej @KamilKozaaa
Sprawdź czy po usunięciu uszkodzonych plików gry (łącznie z Ustawienia Osobiste), uda Ci się powrócić do poprzedniego stanu rozgrywki.
Jak usunąć uszkodzone pliki?
W menu gry wybierz kolejno Konfiguracja > Profil > Usuń, anastępnie usuń wszystkie pliki oprócz:
- Plików Online Pro.
- Plików z karierą lub save w nazwie. To zapisy tych trybów gry – nie zostaną one ponownie pobrane i nie można ich przywrócić.
witam, mam dokładnie ten sam problem co kolega wyżej, zrobiłem według Twojej instrukcji - dalej nie działa. Rozgrywka kompletnie nie ma sensu, przeciwnicy stoją i w ogóle nie bronią. Ktoś mierzył sie z podobnym problemem?
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
@6e00ec638824f928 daj znać na jakiej platformie grasz i czy wykonałeś inne kroki niż te opisane w tym wątku np. reinstal gry?
Cześć,
W moim przypadku dokładnie ten sam problem. Pliki zgodnie z podpowiedzią usunięte, wykonałem również reinstal gry i nadal problem występuje. Gram obecnie na PS5.
Cześć, jak wykonać reinstal gry, bo mam ten sam problem z poziomem trudności
Robiłem jedno i drugie nic nie pomogło konsola Xbox serii s
Hello, i have the same issue. Any advices or support?
- @EA_Kalina Hej, mam ten sam problem. Niestety reinstalacja oraz usunięcie plik nie pomaga. Co można jeszcze zrobić?
Witam co mogę jeszcze zrobić , spróbowałem już wszystkiego , parokrotnie reinstal gry i nic nie daje .Gry też nie mogę zwrócić bo nwm jak
Gram na konsoli Xbox serii S
Ten sam problem. Zawodnicy w obronie nic nie robią. Niezależnie od poziomu trudności, problem powstał nagle podczas kariery. Usuwałem pliki, reinstall robiony i dalej nic. Konsola Xbox series S. Jak to naprawić?!?!?
About FC 24
Recent Discussions
- 17 hours ago
fc wyrzuca do pulpitu
Solved4 days ago- 16 days ago