Dzięki Kuba za reakcję i Twoją odpowiedź.
odpowiadając na Twojego pytanie, tak żeby bardziej objaśnić sytuację. Generalnie mam internet z Orange, i bardzo dobrze mi funkcjonuje, grałem cały czas na WiFi, i wszystko było można powiedzieć idealnie, przez 2 lata, problemy z jakimkolwiek zacięciem to może był 1 mecz leciutko na jakieś 300 meczy rozegrane, a od jakiegoś miesiąca to na 10 meczów to spokojnie 5-6 zacina. I to nie są jakieś zacięcia że obraz całkowicie staje, tylko klatkuje, obraz wydaje się być sporo wolniejszy, reakcje zawodników itp.
oczywiscie przełączyłem się na kabel LAN, kombinowałem ze zmianami z automatycznej na ręczną i może delikatnie pomogło, ale na dłuższą metę, można powiedzieć śmiało że problemu to nie rozwiązało. Mam wrażenie że tutaj jest jakiś problem z systemem i złym doborem serwerów/przeciwnikow? Może jakaś aktualizacja gry cos zepsuła? Jak myslisz? Jeżeli chodzi o porę meczu, gry. Nie ma znaczenia, i rano, i w nocy występuje sytuacja niemal identyczna. W bardzo podobny sposób się to odbywa- kilka meczów dobrych, potem każdy mecz klatki i klatki.