Forum Discussion

poter7's avatar
2 years ago
Solved

Problem z uruchomieniem FC 24

Witam kupiłem fc 24 i wszystko było ok po pewnym czasie chciałem uruchomić grę wyskoczyło logo gry po czym wyświetlił mi się czarny ekran i wyrzuciło mnie z powrotem do aplikacji EA. Przeprowadziłem aktualizację systemu oraz sterowników, odinstalowałem grę i ponownie ją instalowałem, próbowałem uruchomić z nowego konta administratora, wyszukałem błędne pliki i pobrałem je ponownie i próbowałem wiele innych rzeczy i jak gra nie działała tak dalej nie działa

• Hej @poter7 

Dzięki za przesłanie pliku DxDiag. 

Wygląda na to, że opis problemu oraz komputer jaki posiadasz odpowiada problemowi opisanemu w tym wątku na forum. 

Pamiętaj że, rozwiązaniem jest zaktualizowanie sterowników karty Intel, nie dedykowanej karty GeForce. 

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @poter7 

Dzięki za Twój post oraz listę kroków, które masz już za sobą.

Podeślij nam jeszcze raport DxDiag.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @poter7 

Dzięki za przesłanie pliku DxDiag. 

Wygląda na to, że opis problemu oraz komputer jaki posiadasz odpowiada problemowi opisanemu w tym wątku na forum. 

Pamiętaj że, rozwiązaniem jest zaktualizowanie sterowników karty Intel, nie dedykowanej karty GeForce. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @poter7 

Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem. 

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,641 PostsLatest Activity: 2 days ago