Forum Discussion

L0k3_OrG's avatar
2 years ago
Solved

PROBLEM, ZWROTEM

Witam , kupiłem sobie paczkę i nie wiedziałem że pad mi się popsuł , miałem wciśnięty guzik i wszystkie karty mi sprzedano , chciałem zapytać czy można to zwrócić ? widziałem że na apce da się ale tylko 3 karty ;/ 

• @L0k3_OrG Niestety możesz jedynie przywrócić kilka usuniętych kart w aplikacji. Nic więcej nie da się zrobić w tym przypadku.

4 Replies

• @L0k3_OrG Niestety możesz jedynie przywrócić kilka usuniętych kart w aplikacji. Nic więcej nie da się zrobić w tym przypadku.
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

@L0k3_OrG nie zapomnij oznaczyć uzyskanej odpowiedzi jako rozwiązanie.

W poniższy SPOILER wpisałam więcej informacji na temat odzyskiwania kart po szybkiej sprzedaży:

Spoiler

Limity odzyskiwania po szybkiej sprzedaży

• Domyślnie możesz cofnąć pięć szybkich sprzedaży na okres 31 dni. Liczbę pozostałych możliwości odzyskania szybko sprzedanych piłkarzy oraz czas do zresetowania tego limitu możesz sprawdzić w aplikacjach Web App lub Companion.
    • Jeśli w danym okresie nie wykorzystasz wszystkich pięciu możliwości odzyskania kart, nie przejdą na kolejne 31 dni.
    • Nie mamy możliwości wyzerowania zegara ani dodania większej liczby prób odzyskania. Po wykorzystaniu wszystkich prób nasi doradcy nie będą mogli przywrócić kolejnego sprzedanego piłkarza.

Odzyskiwać można tylko piłkarzy. Pozostałych kart nie można odzyskać po szybkiej sprzedaży.

Jeśli usuniesz klub i założysz nowy, nie będziesz mieć możliwości odzyskania piłkarzy z poprzedniego klubu. Aby móc odzyskać szybko sprzedaną kartę, musisz mieć na koncie co najmniej tyle monet, aby pokryć wartość szybkiej sprzedaży tej karty.

Inaczej mówiąc, jeśli wartość szybkiej sprzedaży wyniosła 500 monet, to aby odzyskać szybko sprzedaną kartę, musisz mieć na koncie co najmniej 500 monet.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,659 PostsLatest Activity: 2 days ago