Forum Discussion

dawcz3k's avatar
2 years ago
Solved

Przeniesienie fifa points z 23 do EA FC24

Zakupiłem fifa pointsy do złej edycji, chciałem do EA FC24 ale poszły do fify 23. Pytanie czy jest mozliwośc przeniesienia ponieważ jak zgłosiłem problem to dostaje pytania na maila typu :czy według ciebie jest możliwośc przeniesienia fifa pointsów?". Pozdrawiam

• Hej @dawcz3k 

Jeśli posiadasz grę FIFA 23, to najprostszym rozwiązaniem będzie zalogować się do Ultimate Team w tej grze. W momencie pojawienia się punktów na koncie, przejdź do EA FC 24 i tam otrzymasz komunikat odnośnie przeniesienia punktów pomiędzy grami. Ważne by tego komunikatu nie pominąć, ponieważ pokaże się on tylko raz.

Jeśli nie posiadasz FIFA 23, a FIFA Points zostały kupione przez EA app - skontaktuj się z nami bezpośrednio, abyśmy mogli sprawdzić możliwości pomocy. 

Jak skontaktować się z doradcą EA?

Jeśli kupiłeś je na innej platformie, będziesz musiał kontaktować się bezpośrednio ze sprzedawcą. 

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @dawcz3k 

Jeśli posiadasz grę FIFA 23, to najprostszym rozwiązaniem będzie zalogować się do Ultimate Team w tej grze. W momencie pojawienia się punktów na koncie, przejdź do EA FC 24 i tam otrzymasz komunikat odnośnie przeniesienia punktów pomiędzy grami. Ważne by tego komunikatu nie pominąć, ponieważ pokaże się on tylko raz.

Jeśli nie posiadasz FIFA 23, a FIFA Points zostały kupione przez EA app - skontaktuj się z nami bezpośrednio, abyśmy mogli sprawdzić możliwości pomocy. 

Jak skontaktować się z doradcą EA?

Jeśli kupiłeś je na innej platformie, będziesz musiał kontaktować się bezpośrednio ze sprzedawcą. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

@dawcz3k nie zapomnij oznaczyć odpowiedzi @EA_Kuba  jako rozwiązanie. Jeśli masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dodatkowej pomocy, śmiało daj nam znać 

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,640 PostsLatest Activity: 9 hours ago