Forum Discussion

EA_Kalina's avatar
EA_Kalina
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
2 years ago

Re: [EA app] EA FC 24 - Jak zainstalować grę przy pomocy klucza kupionego w sklepie?

Hej @Fajti075 

Na start pobierz EA app a następnie skorzystaj z opcji aktywacji kodu (instrukcja wstawiona w spoiler)

Spoiler

Wykorzystywanie kodów produktów w EA app

1. Uruchom EA app.
  2. Zaloguj się na swoje konto EA. 
  3. Otwórz zakładkę Moja biblioteka.
  4. Wybierz opcję Zrealizuj kod.

Wykorzystaj swój kod produktu w ustawieniach konta EA.

1. Przejdź na myaccount.ea.com.
  2. Kliknij zakładkę Wykorzystaj kod produktu.
  3. Wprowadź kod produktu i kliknij Dalej.

Po wykorzystaniu kodu gra pojawi się na twoim koncie. Dostęna jest już opcja wcześniejszego pobrania. Po pobraniu poczekaj do premiery gry - Edycja Ultimate daje możliwość uruchomienia gry 22 września.

Daj znać jeśli masz dodatkowe pytania. Pozdrawiam,

_Kalina

6 Replies

• Fajti075's avatar
    Fajti075
    2 years ago

Cześć Kalina. Zainstalowałem EA app , Znalazłem w bibliotece kafelek "wykożystaj kod". I tam mam wkleić swój kod aktywacyjny, tak?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Dzięki za odpowiedź @Fajti075 i potwierdzenie 🙂 

Poprawiłem nieco tytuł założonego przez Ciebie wątku, by lepiej oddawał treść. 

• mam problem z odpaleniem szybkiego meczu. Dzieje się tak że odpala mi stronę główną fify 24 ale jak klikam graj to robi mi się czarny ekran i gra muzyka i taki trójkąt mi się pokazuje ale nic się nie dzieje. Co mam zrobić

• @EA_Kuba Hej mam problem z wpłatą na konto.
    Gdy wpłaciłem na konto 200zł pokazało mi się ono w zakładce Płatności i rozliczenia, lecz gdy chciałem za to kupić fifapoints nie pokazywało mi tych 200zł. Co mam z tym zrobić?

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,658 PostsLatest Activity: 6 days ago