Forum Discussion
18 Replies
Pomogło dzięki
Jak dodam gre do steam to i tak odpala się przez ea app.
Jak dodałeś grę do steam to nie odpala Ci się ona razem z ea app ?
Jak próbuję dodać to nie wyświetla mi się fifa tam
- @marcelkuak tez mi sie w steam nine pokazuje fc 24
dodalem gre przez steam ale otwiera sie nadal przez app i to samo sie dzieje
- Greg23272 years agoNew Veteran@Pawel882612 Po prostu otwieraj grę przez steam, aplikacja ea również będzie się uruchamiac niestety. Ustawienia zmienione w steam powinny działać. A co do opóźnień to nie wina pada. Raczej centra przetwarzania nie wyrabiają.
Uruchamiam przez steam ale to nic nie daje. Coś w tym steam trzeba pozmieniać? Czy tylko dodać gre
Wytłumaczysz co trzeba zmienić w steam bo ja coś próbowałem ale nadal przez aplikacje EA sie otwiera
Panie i Panowie.
Jeśli chodzi o działanie pada w meczach online, u mnie zadziałało rozwiązanie ze steam. Tak jak pisał poprzednik.
Musicie dodać grę do Steam i wejść w ustawienia pada w grze i wyłączyć Steam Input !!!
Ja jeszcze dodatkowo uruchamiam Steam jako administrator.
Mi to pomogło w 100 % dodam że ten sam problem miałem w FIFA 23 na każdym padzie a testowałem cztery różne.
Pozdrawiam i powodzenia z rozwiązaniem problemu.
ja mam wyłaczone i nadal nie dziala
Pytam co zrobić by ea sport uruchamiało sie przez steama?
- @Pyton08 nie pomogło mi
Jeszcze spróbujcie również dodać do steam eadesktop i przy niej również wyłączcie Steam input. Mi te wszystkie zabiegi pomogły. Mam nadzieję że wam również pomogą.
witam mam tez problem z rivals caly czas opuznienie 1.5 sekundy i jak kolega napisał nie da sie nic zrobic w obronie przez cala rozgrywke zapala sie opuznienie i napewno nie jest to wina internrtu bo koledzy graja obok na tym samym internecie i maja ok wiec mysle ze jest w czym innym problem
witam chcialbym zapytac czy ma ktos rozwiazanie na opuznienie w grze bo juz mam dosc tej gry w riwals mam jakies opuznienie 3 sekundy jak gram i nieda sie grac wogule jest to jakas masakra z ta gra mam tez problem pokazuja sie mi jakies 2 zadania ze wykonane a ich tam nie ma juz mam dosyc tej gry powinni kase odac za ta gre tyle kasy a takie *
Próbowalem ze steamem i nie działa, masz jeszcze jakis pomysl?
About FC 24
Recent Discussions
- 8 days ago
- 9 days ago
- 9 days ago