Forum Discussion

Re: Pad w division rivals EA FC 24

@Proski98 Cześć, zainstaluj w takim razie steam. Kliknij w gry na górze z lewej strony i dalej Dodaj grę z spoza steam do mojej biblioteki. Przetestuj to co wyżej sugerowano. Może akurat pomoże.

18 Replies

• Cervaza's avatar
    Cervaza
    2 years ago

Jak dodam gre do steam to i tak odpala się przez ea app. 

• Cervaza's avatar
    Cervaza
    2 years ago

Jak dodałeś grę do steam to nie odpala Ci się ona razem z ea app ?

• Pawel882612's avatar
    Pawel882612
    2 years ago

dodalem gre przez steam ale otwiera sie nadal przez app i to samo sie dzieje

• Greg2327's avatar
    Greg2327
    New Veteran
    2 years ago
    @Pawel882612 Po prostu otwieraj grę przez steam, aplikacja ea również będzie się uruchamiac niestety. Ustawienia zmienione w steam powinny działać. A co do opóźnień to nie wina pada. Raczej centra przetwarzania nie wyrabiają.
  • Uruchamiam przez steam ale to nic nie daje. Coś w tym steam trzeba pozmieniać? Czy tylko dodać gre

• Wytłumaczysz co trzeba zmienić w steam bo ja coś próbowałem ale nadal przez aplikacje EA sie otwiera

• Pyton08's avatar
    Pyton08
    2 years ago

Panie i Panowie.

Jeśli chodzi o działanie pada w meczach online, u mnie zadziałało rozwiązanie ze steam. Tak jak pisał poprzednik.

Musicie dodać grę do Steam i wejść w ustawienia pada w grze i wyłączyć Steam Input !!!

Ja jeszcze dodatkowo uruchamiam Steam jako administrator.

Mi to pomogło w 100 % dodam że ten sam problem miałem w FIFA 23 na każdym padzie a testowałem cztery różne.

Pozdrawiam i powodzenia z rozwiązaniem problemu.

• Pyton08's avatar
    Pyton08
    2 years ago

Jeszcze spróbujcie również dodać do steam eadesktop i przy niej również wyłączcie Steam input. Mi te wszystkie zabiegi pomogły. Mam nadzieję że wam również pomogą.

• witam mam tez problem z rivals caly czas opuznienie 1.5 sekundy  i jak kolega napisał nie da sie nic zrobic w obronie przez cala rozgrywke zapala sie opuznienie i napewno nie jest to wina internrtu bo koledzy graja obok na tym samym internecie i maja ok wiec mysle ze jest w czym innym problem 

• witam chcialbym zapytac czy ma ktos rozwiazanie na opuznienie w grze bo juz mam dosc tej gry w riwals mam jakies opuznienie 3 sekundy jak gram i nieda sie grac wogule jest to jakas masakra z ta gra mam tez problem pokazuja sie mi jakies 2 zadania ze wykonane a ich tam nie ma juz mam dosyc tej gry powinni kase odac za ta gre tyle kasy a takie *

• @Greg2327  napisał/a:
    @Proski98Cześć, zainstaluj w takim razie steam. Kliknij w gry na górze z lewej strony i dalej Dodaj grę z spoza steam do mojej biblioteki. Przetestuj to co wyżej sugerowano. Może akurat pomoże.

@Greg2327 A co jeżeli nie mogę dodać gry? Nie wyświetla mi się 

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,660 PostsLatest Activity: 7 hours ago