A co do tego wymaganego wsparcia dla nie mam odpowiedzi, tylko na pytania, które mają odpowiedzi gotowe, bezpośrednio z innymi skutkami infolinia nieczynny natychmiastowy kontakt jest niemożliwy chyba, żeci specjalny link choć sam nie wiem, jak naprawdę brzmi poje rozwiązania przekierowane na forum dyskusyjne wszytko sugerowało właśnie czat online. Stosują się sztuczne zakłócające ludzi, które są już dostępne, co może mieć takie kłody kładzone pod nogami, że poprostu rezygnuje z miejsca i oni na czas, straszne sztuczne, socjotechniczne i zachowanie człowieka, ale to ogromna korporacja. Sony rozwiązanie jako rozwiązanie, ALE rozwiązanie jest płatne premium i nie jest odłączone od razu, aby odemnie odebrane. Raz, że nie jest odłączone i wcześniej uruchomione do kilku godzin, które następnie zostały wyłączone. .. A zapomniałem o mailu hahahaha, które do nich dotarło, aby otrzymać wiadomość zwrotną od twojej administracji, że nie może zostać opisana poczta ze względu na hosta chyba, poprostu sami wyłączyli ukryli, które zostało uruchomione, gdy nie może zostać odebrane wiadomości, odejdź e-mail zawsze mogę być dostępny z nimi, aby się śmiać na sali . Jakie porady na forum? Odłącz konsolę z gniazdem na tyle, aby zabezpieczyć dane naprawy pamięci. Wychodzi na to, że pełnoprawna gra to nie latająca gra przez rok, po której stronie znajduje się kolejna wersja tego samego silnika z samymi błędami plus błędami. A może w Kanadzie jest komuna jak w pl. że nieważne jest czy praca ma sens i powoduje wymierny skutek albo porostu lub inne wnosi to znaczenie, że nadal stanowisko istnieję. Niech mi się już o nich napisz szkoda czasu