Forum Discussion
Wszystko zastosowałem i dalej laguje
Posiadam kartę NVIDIA GeForce GTX 1650
- Avalayya2 years agoHero+@Misiek351 Któreś ustawienia muszą pomóc. Dochodzi również kwestia jakie podzespoły posiadasz bo może na przykład procesor nie wyrabiać lub niskie taktowanie pamięci ram.
- 2 years ago
ja mam gtx 1650Ti i po wywaleniu najnowszych DCH 546,33 i wrzuceniu jakiegoś starego standardu nieco lepiej. Nie jestem w stanie powiedzieć co miałem wcześniej, przed aktualizacją i to jest kłopot.
Może ktoś wie, jakie stery na GTX 1650Ti śmigają?
- Avalayya2 years agoHero+@Marcello151022 Ja aktualnie korzystam z 537.42 ALE na start grałem na ustawieniach które dałem powyżej, po kilku dniach ustawiłem wszystko tak jak w pierwszym poście i wszystko wróciło do normy. Nie wiem nawet jak to wytłumaczyć.
- 2 years ago
Nic te ustawienia nie dają, próbowałem miliarda poradników i nic nie pomaga. To jest żałosne, że kupujesz grę za kilkaset zł i musisz sam sobie kombinować, żeby gra w ogóle działała płynnie. Kupilem specjalnie monitor, żeby mieć lepsze wrażenia z gry i co? Aktualnie nawet meczu nie da się zagrać bo pogram z 15 minut meczowych i są takie lagi, przyspieszenia, opóźnione reakcje, nie da się rozegrać meczu. RTX 3060, Ryzen 5 2600x, 32GB RAM. To jest nie do pomyślenia. Mamy koniec grudnia...
- 2 years ago
Czy udało Ci się rozwiązać problem?
Zaktualizowałem sterownik i nie da się grać. Mam 1660 Super, wczesniej dzialalo na 2k i ultra, a teraz gra przestała być grywalna.
Próbowałem tych ustawień z pierwszego postu, ale tylko w jednym meczu działało w miarę płynnie (nawet płynniej niż przed aktualizacją sterownika), no ale w drugim znów zaczęło ciąć. Dziś cieło od pierwszego meczu.
- Avalayya2 years agoHero+
@mariuszym Ja sporo ostatnio kombinowałem i pomogło przeniesienie folderu temp na inny dysk. Myślałem że to placebo ale jednak nie.
Może komuś to też pomoże.
About FC 24
Recent Discussions
- 5 hours ago
- 19 hours ago
- 23 hours ago