Forum Discussion

Thom1221's avatar
Thom1221
Rising Novice
2 years ago

Usunięcie stworzonego zawodnika w trybie kariery menagera

Produkt: EA SPORTS FC 24
Platforma:Xbox Series S
Podaj na jakiej platformie grasz? Microsoft Xbox Series S
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID/Switch ID? FiveBadge763174
W którym trybie miało to miejsce? Tryb Kariery
W jakim trybie? Kariera Menedżera
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Aktualizując możliwość gry stworzonym zawodnikiem w trybie kariery menagera
Co się dzieje? Od lutego jest zgłaszany problem ze stworzonym zawodnikiem w karierze zawodnika! Stworzony zawodnik, który zostaje dodany czy to do zespołu, który prowadzimy czy do innej drużyny po sezonie znika i nie ma jego ani w drużynie ani w wolnych zawodnikach. Dodatkowo w sytuacji jeśli jakimś cudem przetrwa i zostanie w nowym sezonie w drużynie, to wchodząc w szczegóły zespołu, aby przedłużyć kontrakty wyrzuca mnie kompletnie z gry. Problem istnieje od kilku miesięcy od momentu odkąd była aktualizacja dotycząca twarzy zawodników oraz ich wizerunków.
Co powinno się stać? Powinna być możliwość gry stworzonym zawodnikiem w trybie kariery w kolejnych sezonach

Załączone zdjęcie z nieistniejącym stworzonym zawodnikiem na wypożyczeniu po pierwszym sezonie kariery menagera 

3 Replies

• @Thom1221 Mam ten sam problem. W drugim sezonie nie ma zawodnika, a wchodząc w zarządzanie zespołem lub próbując kupić zawodnika wywala mnie do głównego menu ps5.
  • Mam ten sam problem, gdy próbuje wejść w zespół lub kupić zawodnika to wyrzuca mnie do menu xboxa, jest jakieś rozwiązanie na to?

• Thom1221's avatar
    Thom1221
    Rising Novice
    12 months ago

Hejka wiesz co, odziwo przy któreś aktualizacji składów przywróciło mi możliwość tworzenia własnych zawodników bez tego czarnego obrysu, tylko z normalnym szarym konturem i od tego momentu w ogółem nie aktualizuje składów, bo wiem, że przy kolejnej aktualizacji by mi mógł powrócić problem. 

Są trzy sposoby:

1) Spróbuj zaktualizować składy i stworzyć zawodnika (jeśli w składzie będzie miał szary obrys twarzy, a nie taki ciemny wchodzący w czarny, to jest ok, w przeciwnym razie możesz być pewny, że ci wyrzuci zawodnika po sezonie i będziesz miał taki problem jaki miałem i jak piszesz, że sam masz.

2) Zapisz sobie Save na 29 czerwca i próbuj sobie wczytywać kilka razy nowy sezon, nie jest to co prawda rozwiązanie idealne, ale jak przejdziesz do nowego sezonu i zobaczysz, że masz zawodnika w głównym składzie, bez wchodzenia w szczegóły składu, to jest ok. Jeśli go nie będzie, to wychodzisz i wczytujesz końcówkę poprzedniego sezonu, robiłem tak co sezon i jakoś dawało radę ale tj dobre przy jednym stworzonym zawodniku, bo przy większej ilości wyrzuca co rok minimum jednego.

3) W końcówce sezonu wyrzucasz go ze składu, to jest taki chyba środek ostateczny ale jeśli masz już któryś sezon to może być jedyne rozwiązanie. Osobiście polecam ci spróbować na nowo zaktualizować skład i może Ci się uda tak jak mi, że przywrócilo mi ustawienia, że stworzony zawodnik ma szary obrys twarzy i jest ok, gram teraz 5 sezon i nic się nie dzieje z nim. W przypadku gdybyś chciał zachować bieżącą karierę to wczytaj Save z końcówki sezonu i albo go usuń albo wczytuj kilka razy nowy sezon i gdy go zobaczysz w składzie ale na tym głównym ekranie (nie w szczegółach składu) to będzie ok i możesz grać kolejny sezon, ale wtedy trzeba to pilnować co sezon dopóki go masz w swoim zespole. 

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,659 PostsLatest Activity: 2 years ago