Forum Discussion

xkdgxnb9qwdq's avatar
2 years ago

Wymagania kontraktu fc24

Mam w kontrakcie fc24 taki cel jak wymyślne gole muszę ich zdobyć 4 a wie może ktoś jakie to są albo jak je strzelac

5 Replies

• Pewnie chodzi o przewrotki, nożyce itp. Na padzie od playstastion przytrzymujesz L2 razem ze strzałem, wrzucaj piłkę na piłkarzy i licz, że się aktywuje ten specjalny strzał.

• MKL2137's avatar
    MKL2137
    2 years ago

siema właśnie robiłem nożyce i przewrotki i nie dziala

• @EA_Kuba 

Niestety gra jest zbugowana i masa osób ma problem ze zdobywaniem goli wymyślnych w trybie kariery. Mam 5 gwiazdek sztuczek i aktywne wszystkie style techniczne, a nie da się nawet podać w "wymyślny" sposób. Gra podobnie nie zalicza strzałów w okienko, przez co nie możliwe jest w pełni korzystanie z funkcji agenta i zmiany klubu na wybrany, gdyż nie spełniamy oczekiwań. Proszę o naprawienie tego błędu. Pojawia on się również na zagranicznych forach i jest istną zmorą w tym roku.

• Witaj trzeba strzelić gola nie przewrotką czy nożycze a idąc np. 1na1 z L2 (u mnie spektakularny strzał ) że z piętki bądź coś podobnego niekonwencjonalny taki ma być strzał ,nie wiem czy dobrze się wypowiadam ale skumacie 😁

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,628 PostsLatest Activity: 7 hours ago