Forum Discussion

Kszan201's avatar
2 years ago

Wyrzucanie z gry po przerwie

Średnio w co 4 meczu dokładnie minutę w grze po przerwie wyrzuca mnie z meczu.
Czy to w regulaminowamy czasie gry czy dogrywce. Wynik zawsze niezależnie od rezultatu na tablicy weryfikowany jest jako mecz nieodbyty. Inaczej jest w drafcie gdzie dostaje walkowera. Nie ukywam, że to całkowicie niszzy radość z gry. W ultimare muszę grac 24 mecze itd. 

Proszę o pilną pomoc

4 Replies

• Odpowiedzieliście na wszystkie pytania zadane wczoraj prócz mojego.

Czy jestem gorszym lub mniej ważnym graczem?

Wyrzuca mnie z średnio co trzeciego meczy od razu po przerwie. Zarówno w regulaminowym czasie gry jak i dogrywce. Wyrzucenie nie powoduje zaliczenia meczu jako rozegranego niezależnie od wyniku. Inna sytuacja jest w drafciie gdzie zalicza mi walkower i kończy przygodę przez co korzystanie z tej fukcji nie ma sensu. Obnizą to znacząco moją jakość gry i autmatycznie daje mi mniejsze szasne na zbudowanie składu zważywszya na wyzwania z draftem, które mamy obecnie. Całkowicie demotywuje to do gry w trybie ultimate. Przeinstałowam grę, próbowałem grać na innym komputerze. 
    Proszę o pilną pomoc!

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Kszan201 

Połączyłem Twój post z innym zamieszczonym wcześniej. Proszę nie duplikuj postów. 

Miej na uwadze, że forum Answers HQ to przede wszystkim forum społeczności skupionej wokół gier EA. Jeśli chcesz porozmawiać z pomocą techniczną EA poniżej znajdziesz instrukcję:

Jak skontaktować się z doradcą EA?

W opisie swojego problemu wspomniałeś, że problem pojawia się na innym komputerze. 

Czy test ten przeprowadziłeś na również na innym połączeniu internetowym? 

• Tak było testowane.

Zmieniałem zarówno sieć jak i instalacje.

Problem dalej występuje

• @Kszan201 Wiesz co muszę Cię zmartwić ale na PC jest wielu cziterow i najprawdopodobniej trafiłeś na nich. A co do wychodzenia z meczy to są liczne glitche w tej grze że wychodzą z meczów bez porażki albo strzelają szybko pierwsza bramkę i zrywają połączenie a później wynik analizowany jest i dostają wina bo strzelił pierwszy gola

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 5 days ago
4,673 Posts