Forum Discussion
@AvalayyaA skąd pewność, że to bankowo przez aktualizację sterów od karty.
A druga sprawa, w jaki sposób wybrać odpowiednią wersję sterów od karty?
- 2 years ago
Nie ma co szukać w sterach Nvidii, zainstalowałem poprzednie wersje (na których chodziła gra płynnie) i dalej lagi że szok...takżę gra..........ehh
- 2 years ago
Ja mam dosyć tej gry jeden mecz gra się w miarę ok ale reszta to porażka... Zero kontroli nad zawodnikami żyją swoim życiem... Nawet szybkie mecze się tną... Kiedy to kur.... w końcu naprawią ?
- 2 years ago
Ja już nie mam siły, włączam tę grę raz na miesiąc może zobaczyć czy cos poprawili i co? Dalej nic. RTX 3060 12gb, 32GB RAM 3200mhz, Ryzen 5 2600x i gra zacina na minimalnych, na ultra. nie ma różnicy. Pozostałe gry w rozdzielczości 2k śmigają aż miło.
- 2 years ago
No właśnie, potwierdzam. Zainstalowałem, czyszczad DDU rejestr, kilka wersji do tyłu, jakieś trzy i co, nadal nic. Potwierdzam, to problem powstały po ostatniej aktualizacji FC24. Czas najwyższy, by ekipa FC wzięła się do naprawy. Gra za kilkaset PLN i kicha po dwóch miesiącach. Skandaliczne.
- 2 years ago@Marcello151022 Ja postanowiłem poskarżyć się do UOKiK, bo producent gry ma kompletnie wywalone. Następnym krokiem będzie złożenie zawiadomienia o podejrzeniu popełnienia przestępstwa oszustwa. Zostałem podstępem doprowadzony do niekorzystnego rozporządzenia moim mieniem poprzez zakup gry, która po prostu nie działa.
- 2 years ago@piotr_k_ka I co z twoim wnioskiem? Mas świadomość że centrala firmy znajduje się w Kanadzie gdzie ich postanowienia UOKiK itp nie obowiązuje.
About FC 24
Recent Discussions
- 15 hours ago
- 17 hours ago
- 20 hours ago