FC25 Reward Issues and Request for Assistance
Merhaba,
FC25'te birkaç sorunla karşılaşıyorum ve destek merkezinde birden fazla bilet oluşturmama rağmen hiçbir çözüm alamadım. Gerekli işlemlerin tamamlanması ve bunlara hak kazanmama rağmen talep edilemeyen sayılar şunlardır:
- 81 TOTW Oyuncu Seçimi
- Maksimum 88 Temel
- FC Pro 25 Açık - Küresel Eleme YouTube Görüntüleme Ödülleri
- FC25 Ballon d'Or Tamamlama Ödülleri
Gerekli tüm işlemleri tamamladım ve hak kazandım ancak bunları talep edemiyorum. Karşılaştığım sorunlar:
- Bazen "sunucu kapalı" hatası alıyorum.
- Diğer zamanlarda ise karakterleri talep etme seçeneği çalışmıyordu.
Bu destek sorunlarını engellememe rağmen bir çözüm alamadım. Bana ödenecek "Sorun çözülecek, lütfen bizi izleyecek devam edin" denildi ancak hala ödüllerimden hiçbir şey almadım ve kaybolmuş gibi görünüyorlar.
Bu sorunu nasıl çözeceğime dair herhangi bir yardım veya tavsiye için çok unutmayın. Benzer sorunlar yaşayan başka biri varsa, olası çözümleri sunmakla da ilgilenirim.
Teşekkürler,
[Bburakss]
Hi @kingergs,
At the moment the following languages are supported on Answers HQ:
I'm locking this topic for now but please, feel free to repost it in any of the languages listed above in the appropriate forum.
You can also contact an EA Game advisor on the EA Help website. Detailed instructions can be found here: How to use EA Help
In case of a banned account, please reach out directly to our Terms of Service team.
Thanks!