Tak jak napisałem wyżej, już próbowałem metody która mi podaliście i nie ma tych kart, gdzieś nikna. Wydaje mi się że mało kto zwraca na to uwagę, bo ciągle się jakieś paczki otwiera. Ja zwróciłem uwagę bo chciałem zrobić srebna wymianę a srebnych kart nie miałem w klubie, a wiem że dwie karty dodałem do magazynu duplikatów, a w magazynie nie ma srebnych kart, za pierwszym razem pomyślałem że ich tam nie dałem ale to się powtorzyło parę razy dlatego napisałem. W dodatku pisałem na czacie z dwoma osobami, którzy nie dość że mi nie pomogli to jeszcze zablokowali mnie żebym pisał, poprostu szczyt bezczelności. Zastanawiam się po co jest ea help i ich czat jak oni nic nie pomagają. A jeżeli chodzi o brązowe karty, to przez przypadek zwróciłem uwagę ponieważ zadko kiedy uzywa się brązowej karty w sbc, a chciałem wymienić te brązowe na srebne, tylko że ta wymiana czyli 11 kart brązowych na dwie srebna jest nie opłacalna, ale dzięki temu na aplikacji campanion zobaczyłem sobie ile mam brązowych kart i byłem zdziwiony ze mam ich ledwo 400, jak w ciągu jednego miesiąca się robi około 1000 kart brązowych z codziennej wymiany i to przez parę miesięcy. Teraz nie wiem czy to błąd gry lub aplikacji czy poprostu karty znikają, narzuca się do głowy że jestem oszukany przez gre.
W jaki sposób można odzyskać tysiące kart które znikły? Czy to są tylko karty brązowe? Czy również srebne zlote i specjalne? Bo jednak otwierając dziennie około 100 paczek nie jestem zdolny zapamiętać wszystkie karty, a jednak tych kart w klubie mam około 1000 a samych brązowych powinienem mieć 5 tysięcy.