Forum Discussion

kubrys55's avatar
kubrys55
Rising Newcomer
2 months ago

fut

gralem przed chwila mecz w mistrzostwach przy wyniku 3-1 dla przeciwnika gra się zacięła nie z mojego powodu I wywaliło mnie do menu zaliczając ten mecz jako przegrany przy tym nic z zadań nie zostało zaliczone co mam zrobić?

6 Replies

• Mam tak od kilku dni tak jak teraz w drafcie wyrzuciło mnie tak jakbym nie miał Internetu mecz oczywiście przegrany więc fajnie 

• Kycu1's avatar
    Kycu1
    Seasoned Traveler
    2 months ago

No dokładnie ale cóż nie mozesz tak uwazac bo zaraz cie ucisza. Jesli utrudniaja rozgrywke tylko tobie to ułatwiaja przeciwnikowi. Polecam odstawic ich produkcje to ta edycja przesadziła o tym. Gadaja o uczciwosci i czystej rywalizacji ale pamietajcie ze jesli wydacie na gre wiecej pieniedzy to bedziecie mieli przewage nad innymi w postaci: 7 dni dostepu wczesniej niz inni ktorzy kupili ta gre za normalna cene wiec ogarniecie co jest op i nauczycie sie w to grac przed reszta wiec nowych graczy  mozecie cisnac 5x prosciej , ikone i fifa pointsy na paczki. Dramat takiego systemu p2w dawno nigdzie nie widziałem XD

• Ksg700's avatar
    Ksg700
    Rising Scout
    2 months ago

Oni nie potrafią zrozumieć, że nikt nie obraża się na przegraną. Tu chodzi o to, że jak się gra 2 połowę czy mecz za 20min, to nie da się nagle wszystko zapomnieć i nie umieć podawać, strzelać,a zawodnicy zapominają o swoich ustawieniach. Widać, że ktoś zaczyna ingerować w rozgrywce i jeśli nie pomaga innym,to utrudnia tobie. Ślepy by tego nie zauważył 

• Ksg700's avatar
    Ksg700
    Rising Scout
    2 months ago

A z EA da się cokolwiek zrobić na korzyść? 

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.945 PostsLatest Activity: 3 days ago