Forum Discussion

f32ca43ab8ae742's avatar
9 months ago
Solved

Problem z nagridami w squad battles

Nie nalicza punktów za mecze i nie dodaje kasy

• VaSiL077's avatar
    VaSiL077
    9 months ago

Mozliwe, ze odebrales monety do trybu Klub, a nie dla trybu FUT

10 Replies

• kasa wchodzi ale nie nalicza punktów po meczu. rozegrałem 2 mecze jeden wczoraj i dzisiaj jeden testowo i kicha 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 months ago

Za rozegranie pierwszych 12 meczów w DR zdobywasz punkty, które można zobaczyć na niebieskim pasku oznaczonym (12/12).

• a co z punktami w squad battles dalej nie nalicza za mecze powinienem juz mieć około 12000 a mam 9000 do końca rozgrywki jeszcze 2 dni a potem odbiera się nagrody i jestem w plecy na kasie i paczkach w dr zaczoł się nowy sezon a ja za ostatnie zadania nie dostałem to co powinienem ,była do wyboru nagroda albo paczka albo kasa wybrałem kase a nie dostałem nic ,odbierałem  3 albo 4 przecież możecie to sprawdzic i dodac nagrody które nie zostały przyznane czy jakąś inną rekompensate , troche to nie fer 

• f32ca43ab8ae742's avatar
    f32ca43ab8ae742
    9 months ago

specjalnie gram na poziomie nowicjusz bo tak to byłby jeszcze bardziej w plecy wysłalem zrzut z ekranu , widać że nie nalicza pt.

• czyli maxymalna liczba rozegranych meczów w czasie trwania zabawy czyli tygodnia to 12 i ja już wykożystałem te 12 meczów i teraz już nie nalicza punktów tylko same monety ,to mamy jeden problem z głowy ale został jeszcze drugi czyli sezon i nagrody za ilość xp czy jak to tam zwał teraz jest noawy zimowy a za poprzedni tak jak pisałem nie otrzymałem monet , otwożyłem paczke i wybrałem monety bo było ich całe 75000 i ani monet ani innej nagrody za poziom .

• VaSiL077's avatar
    VaSiL077
    9 months ago

Mozliwe, ze odebrales monety do trybu Klub, a nie dla trybu FUT

• ok dzięki 🙂 facet to facet odrazu konkretna odpowiedz a co do SB to faktycznie maxymalna liczba meczów na tydzień to 12 czy jak to jest w f24 było chyba więcej ?

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.984 PostsLatest Activity: 2 days ago