Forum Discussion

Ciemnuch1's avatar
Ciemnuch1
Seasoned Newcomer
11 months ago

Problemy z lagami

Hej,

Od jakiegoś czasu mam problem z lagami w meczach online. Gdy wchodzę do meczu działa wszystko świetnie, lecz po chwili gra spowalnia i pojawia sie opóźnienie.

Problem występuje co grę i uniemożliwia rozgrywkę. 

4 Replies

• Ciemnuch1's avatar
    Ciemnuch1
    Seasoned Newcomer
    11 months ago

Gram na komputerze i żadne wskaźniki sie nie wyświetlają oprócz 17 czerwonego pingu

• Greg2327's avatar
    Greg2327
    Seasoned Veteran
    11 months ago

Podepnę się pod temat. Również mam spowolnienia gry, piłkarze zwalniają tuż przed odbiorem pilki w obronie, albo strzałem w ataku. Ogólnie czuć betonowe buty, ruchy nie są płynne. Wszystko ciężkie,  powolne. Nie działają sztuczki, pressing zespołowy.   . Gram na xbox series s i mam odczucie że to wina konsoli, jakby była za słaba

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

Czy w czasie meczów, w których zauważacie problemy widoczne są wskaźniki połączenia informujące gracza o trwających w danym momencie problemach z pingiem czy też utrata pakietów? Upewnijcie się, że ich pokazywanie jest włączone w ustawieniach gry. Jeśli pojawiają się znaczniki wówczas zalecenia znajdziecie w poradniku TUTAJ.

Greg2327 nie mam jak się przyczepić do połączenia. Jeśli będzie możliwość przetestowania gry na innej konsoli daj nam znać czy widzisz różnicę. Na pewno już masz za sobą utworzenie nowego składu czy też sprawdzenie alternatywnego połączenia.

Ciemnuch1 widoczna u ciebie utrata pakietów wpłynąć na jakość gry online.  Przejdź do Poradnika i wykonaj z niego zalecenia:

• Włącz jakość usługi (QoS) na swoim routerze
    • Wypróbuj inny system nazw domenowych (DNS)
    • Odblokuj porty w ustawieniach routera. 

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 3 hours ago
1,013 Posts