Forum Discussion
10 Replies
Używałem kiedyś ds4 ale od fc24 nie potrzebowałem go już ,teraz włączając ds4 fc25 nawet nie chce się odpalić po pokazuje sie komunikat żeby wylaczyc virtual controller
- @leonidaS0910 Mam podobny problem ponieważ u mnie wychwytuje dwa urządzenia na raz zarówno klawiaturę jak i pada od ps5 przez co ciężko się gra bo podczas meczu poruszając prawą gałką pojawia się kursor. Zmiana w ustawieniach z klawiatury+myszki na samą klawiaturę nic nie pomogła. Również używałem aplikacji ds4 winodws lecz wyskakuje mi ten sam błąd co tobie
Również mam ten problem. Nie wiem jak to będzie wyglądać z programem x360 ale wątpię żeby działało na tej grze
Nie działa. Nie wiem co można zrobić
Próbowałem konfigurować pada, włączać i wyłączać steam input i nic
No właśnie mam ten sam problem, wczoraj działało wszystko bez problemu a dzisiaj chce grać i już się mi * nie może włączyć jak mam podłączonego ds4 Windows z padem dualshock4. Ktoś wie jak to naprawić żeby w grze pad działał?
No właśnie mam ten sam problem, wczoraj działało wszystko bez problemu a dzisiaj chce grać i już się mi fifka nie może się włączyć jak mam podłączonego ds4 Windows z padem dualshock4. Ktoś wie jak to naprawić żeby w grze pad działał?
- @HAYSI321 Cześć czy jakoś to naprawiłeś bo mam ten sam problem
Udało Ci się rozwiązać problem?
About FC 25 Dyskusja ogólna
Community Highlights
- LukiGK12 months agoRising Newcomer
Recent Discussions
- 2 days ago
- 2 days ago
- 2 days ago
- 3 days ago
- 3 days ago