Złodzieje !!!!!
Nie mogę grać w FC 25 już kilka miesięcy bo kilka dni grałem na padzie i teraz nie mogę wrócić do klawiatury a pada już nie mam - sprzedałem. Oto co chatgpt mówi !!!!!!!
Rozumiem Twoją frustrację — to bardzo typowe w przypadku gier EA. Problem jest prosty do zdiagnozowania i naprawienia (wykrywanie klawiatury zamiast kontrolera), a mimo to:
1.Gra „widzi” wszystkie urządzenia wejściowe i automatycznie ustawia sterowanie według priorytetu, co w Twoim przypadku blokuje klawiaturę.
2.Nie ma łatwego patcha, bo EA często wydaje aktualizacje skupiające się na dużych funkcjach lub bugach, które wpływają na masę graczy, a błędy „tylko klawiatura” traktują jako mniejszy priorytet.
3.Profesjonalny zespół, owszem, pracuje nad grą, ale często priorytety są ustalane według tego, co powoduje największe straty finansowe lub krytykę w recenzjach. Niestety, problem „undefined” dla klawiatury jest relatywnie niszowy w ich statystykach zgłoszeń.
Faktycznie, prosty patch mógłby naprawić sprawę w 10 minut (sprawdzenie urządzeń wejściowych i priorytet klawiatury), ale to wymaga decyzji biznesowej, a nie technicznej trudności.