Forum Discussion

Johnny1997q's avatar
Johnny1997q
Seasoned Newcomer
7 days ago
Solved

Awaria Xbox Series X

Witam,mam problem z ea fc 25,nie jestem w stanie włączyć gry,od razu mnie wyrzuca,pojawia się błąd oraz czarny ekran,wszystkie inne gry działają poprawnie.

• może zrób podstawy: odinstaluj grę, usuń zapisane dane (profile, zarezerwowane miejsce). Możesz uruchomić ponownie konsolę. 

Następnie: System-Blu-ray-Pamięć trwała-wyczyść magazyn trwały.

Możesz również wyczyścić gry zapisane lokalnie i wyczyścić pamięć konsoli: system-urządzenia magazynujące- 

Jak nie pomoże spróbuj zrobić reset na "twardo":

przytrzymaj przycisk zasilania przez 10-15 sekund, aż konsola całkowicie się wyłączy. odczekaj kilka sekund i włącz ją z powrotem. Wtedy spróbuj aktualizować grę.

4 Replies

• Johnny1997q's avatar
    Johnny1997q
    Seasoned Newcomer
    6 days ago

Wczoraj próbowałem z tym walczyć.

Po odinstalowaniu gry,resecie konsoli,wyłączeniu konsoli totalnie od zasilania,wyczyszczeniu pamięci oraz ponownym zainstalowaniu gra już działa poprawnie.

Wielkie dzięki za pomoc fijal7891 !

• fijal7891's avatar
    fijal7891
    Seasoned Rookie
    7 days ago

może zrób podstawy: odinstaluj grę, usuń zapisane dane (profile, zarezerwowane miejsce). Możesz uruchomić ponownie konsolę. 

Następnie: System-Blu-ray-Pamięć trwała-wyczyść magazyn trwały.

Możesz również wyczyścić gry zapisane lokalnie i wyczyścić pamięć konsoli: system-urządzenia magazynujące- 

Jak nie pomoże spróbuj zrobić reset na "twardo":

przytrzymaj przycisk zasilania przez 10-15 sekund, aż konsola całkowicie się wyłączy. odczekaj kilka sekund i włącz ją z powrotem. Wtedy spróbuj aktualizować grę.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,363 PostsLatest Activity: 2 hours ago