1337123
4 months agoRising Novice
Błąd przy wejściu do FC25
Gdy wchodzę do FC25 ładuję mi się anticheat i potem pokazuje mi się okno jakby chciała się, fifa właczyć ale jednak powraca mnie do EA APP
Gdy wchodzę do FC25 ładuję mi się anticheat i potem pokazuje mi się okno jakby chciała się, fifa właczyć ale jednak powraca mnie do EA APP
Hej 1337123
Daj znać czy tak się dzieje od pierwszego uruchomienia FC 25 czy też wcześniej gra działała?
Gra działała przez dobry miesiąc od tamtego tygodnia nie mogę nawet wejść próbowałem poradników z YT i nic nie działa
reinstallki tez nie dzialaja
Sprawdź aktualizacje systemu i odinstaluj a następnie pobierz najnowsze sterowniki dla swojej karty graficznej.
Po wykonaniu tych kroków przenieś na pulpit folder ustawień gry. Folder znajduje się: C:\Użytkownicy\Nazwa_użytkownika\AppData\Local\EA SPORTS FC 25 (folder AppData jest folderem ukrytym)
Problem jest taki ze ja mam na dysku D fc
W AppData mam tylko EA i nic więcej a co do aktulizacji systemu i najnowszych sterowników dla karty to wszystko mam
Podsylam Dxdiag jeszcze prosze o jak najszybsza odpowiedz EA_Kalina
Przeinstaluj grę w lokalizacji domyślnej na dysku C. Podsyłam dodatkowe wskazówki od naszego gracza, które znajdziesz TUTAJ.
Niestety, nic to nie pomogło
Przeloguj się na nowo utworzone konto administratora i przetestuj działanie gry.
- jeśli grę uruchamiasz przez Steam, EA app, Epic games proszę zainstaluj aplikację również na dysku C