Forum Discussion

danieltokarczyk's avatar
danieltokarczyk
New Novice
3 days ago

Błąd " Brak dostępnych opcji"

Witam serdecznie.  Mam problem z grami fc 24 i 25. Otóż, gdy wchodzę w opcje gry sezony wyskakuje mi komunikat " Brak dostępnych opcji ". Nie gram w UT, tylko w sezony. Czy ktoś bylby wstanie mi pomóc? Z góry dziękuję za odpowiedź.  

P. S. Czy to mozliwe, że dostałem bana od EA? Żaden email mi od nich nie przyszedł 

4 Replies

• danieltokarczyk's avatar
    danieltokarczyk
    New Novice
    3 days ago

Witam. Niestety nie został rozwiązany problem. Nawet nie wiem, co dalej z tym robić.  Mam dobry internet-światłowód,  wszystko w teorii powinno działać. Czy orientuje sie pan, gdzie można byłoby zobaczyć, czy EA nie dało mi jakiegoś bana? I bardzo serdecznie dziękuję Panu za odpowiedź wcześniejszą 

• danieltokarczyk's avatar
    danieltokarczyk
    New Novice
    3 days ago

Teraz sprawdzałem, I bana też nie dostałem. Próbowałem już ją reinstalować, usunąłem wszystkie dane z gry. Nadal mam ten problem 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Napisz nam jeszcze na jakiej platformie grasz oraz podeślij zdjęcie/ zrzut ekranu z komunikatem błędu. Sprawdź dodatkowo czy możesz rozegrać mecz w Ultimate Team.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,634 PostsLatest Activity: 13 hours ago