Forum Discussion

pablo_bios's avatar
10 months ago

Brak nagród z FC HUB

Grając w FC25 naturalnie odblokowuję kolejne poziomy w FC HUB, w związku z czym dostaję nagrody. Do tej pory nie było z tym problemu, ale nagrody do Ultimate Team z poziomu 8 niestety pomimo tego, że je odebrałem nie pojawiły się nigdzie po zalogowaniu do trybu UT. Drugi raz nie mogę kliknąć odbierz nagrody, bo gra twierdzi, że są już odebrane.

Jak rozumiem w ramach nagrody za ten poziom powinno być 15 tys monet(takie okienko mi wyskoczyło), złota paczka, strój, oraz rzadka, złota karta. Chyba, że się mylę i jest tylko jedną z tych rzeczy do wyboru?

Czy ktoś miał podobny problem?

Gram na Nintendo Switch, wyłączenie gry nic nie dało…

4 Replies

• @pablo_biosten sam problem występuje dalej, 20,21 poziom. Przy wyborze monet brak wpływu na konto, 2x 15000 :/
    (PC z EA App)

• Cześć! U mnie to samo... Myślałem że to ja robię coś źle ale widocznie jest jakiś błąd 🤨 już trzeci raz wybieram monet 15 tys i ich nie dostaje... Wybiera mi się paczka graczy 78+ gdzie wiecznie nic nie ma ciekawego. Słabo 

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,637 PostsLatest Activity: 2 days ago