Forum Discussion

Phonsi123's avatar
Phonsi123
Seasoned Newcomer
7 months ago

brak płynności i ścinki w ea fc 25

Witam, mimo spełnienia minimalnych wymagań (  24 chodziła bardzo dobrze a ma niby identyczne wymagania) gra EA sport fc 25 nie ma płynności. Grę kupiłem na początku grudnia ale testowałem po premierze 10h.  Przez pierwsze 20h grania gra chodziła płynnie, bez zacięć, jednak od ponad tygodnia gra wogólę nie ma płynności i ją ścina. Próbowałem zmieniać ustawienia graficzne itp i nic nie pomaga. Co mogę zrobić więcej? Gra w szybkich meczach jakkolwiek chodzi ale online już nie. Sterownik zaktualizowany.

5 Replies

• @Phonsi123 problem u mnie sa dziwne przycinki gry , mecz rozgrywa sie prawidlowo po chwili obraz sie zatrzymuje i gwałtownie rusza .... i tak przez ca,ly mecz rivals
  • Phonsi123's avatar
    Phonsi123
    Seasoned Newcomer
    7 months ago

u mnie nie ma typowego zacięcia tylko gra tootalnie chodzi w zamuleniu, zero płynności i nie wiem czy to kwestia procesora może za mało ghz czy temperatura może jakoś skacze ale w teorii spełniam wymagania minimalne i wcześniej gra chodziła świetnie

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,634 PostsLatest Activity: 2 hours ago