Forum Discussion

Zietkowsky's avatar
Zietkowsky
Newcomer
2 months ago

DirectX Error

Ktoś wie jak to naprawić?

7 Replies

• Mam ten sam problem, próbowałem wszystkiego co znalazłem w internecie i dalej to samo. Grafika - RTX 5070 Ti

• Klimo855's avatar
    Klimo855
    New Novice
    2 months ago

Witam.
    Po rozegraniu 2 - 3 meczy dalej wywala błąd. Sterowniki najnowsze, świeży system, wszystko zaktualizowane do najnowszych wersji, jeszcze dla sprawdzenia zmieniłem kartę graficzną na mojego starego rog strixa 3060 i fc 25 działa bez problemu, zmieniam na rtx 5070 ti i lipa.

• MattiuDefo's avatar
    MattiuDefo
    Hero+
    2 months ago

Przypuszczam, że coś jest nie tak ze sterownikami do  rtx 5070, a co jest tego nie wiem, ale dobrze, że masz drugą grafikę i wiemy, że na niej działa. Nie wiem czy wiecej osób ma ten problem, ale jak tak, to pewnie to ogarną.

• Klimo855's avatar
    Klimo855
    New Novice
    2 months ago

Dzięki za pomoc ale niestety dalej to samo, zrobiłem jeszcze raz format zainstalowałem sterowniki, i  ea app i fc25 swieży system zaktualizowany i sprawdziłem jeszcze raz wszystkie opcje naprawy które znalazłem z internecie i nic, a jak można to bez pośrednio zgłosić do ea? na ea help pokazuje mi tylko pare rozwiązań które mnie nie dotyczą, a jak wpisuję w wyszukiwarce to pokazuje że nic nie znalazło i żeby sprawdzić na tym forum

• Klimo855's avatar
    Klimo855
    New Novice
    2 months ago

Dzięki wielkie za link, może się uda coś z tym zrobić choć pewnie to nie po ich stronie, jeszcze spróbuję napisać do nvidi może oni coś poradzą.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,540 PostsLatest Activity: 3 hours ago