Forum Discussion

Akamaru94's avatar
Akamaru94
Seasoned Newcomer
3 months ago

EA FC 25 gra zatrzymuje się po 1min 44 sek

Witam, od jakiegoś czasu gra po włączeniu zawiesza się. Mija jakaś 1min i 44 i gra się zacina tak, że trzeba resetować komputer. Ktoś coś może doradzić? Podobna sytuacja dzieje się u kolegi. Ma też ktoś tak?

30 Replies

• QuartzStar1064's avatar
    QuartzStar1064
    New Novice
    3 months ago

Polecam włączyć Integralność pamięci. Wchodzisz w Zabezpieczenia Windows > Zabezpieczenia urządzenia > Szczegóły usługi izolacji rdzenia > Tutaj włączasz Integralność pamięci. Po tym musisz ponownie uruchomić PC. Jeśli jednak nie da się włączyć tego to oznacza że trzeba stare sterowniki pousuwać z menadżera urządzeń. Wchodzisz w menadżer urządzeń i klikasz w widok i zaznaczasz pokaż ukryte urządzenia i dodatkowo musisz też zaznaczyć urządzeniami według sterowników. I teraz praktycznie musisz pousuwać te sterowniki z tymi które ci wyświetlą z tymi co nie pozwalają ci włączyć opcję Integralność pamięci. Po nazwie z dopiskiem .inf musisz do tych sterowników dojść. Jak już to zrobisz to sprawdź czy możesz włączyć tą opcję i uruchom komputer ponownie. Ja tak zrobiłem kilka dni temu i od tego momentu gra chodzi bez zarzutów, nie zawiesza mi komputera i stwarza żadnych problemów praktycznie chodzi płynnie. Mam nadzieję, że w jakimś stopniu udało mi się pomóc.

• Kpr_Matt's avatar
    Kpr_Matt
    Rising Traveler
    3 months ago

Mi natomiast gra po aktualizacji straciła totalnie optymalizacje, na forum nikt nie pomógł, niektórzy maja ten sam problem i tez zero pomocy :) 

Dodam, że inne gry typu RDR2, Wiedźmin, Indiana Jones, BF6 dzialaja bez zarzutu.

Tak więc nie wiem o co chodzi, ale zniecheciło mnie to do kupna fc26, bo szkoda mi kasy jesli przez jakis update gra zacznie sie zacinac, a ja jako klient nie uzyskam pomocy.

• Kpr_Matt's avatar
    Kpr_Matt
    Rising Traveler
    3 months ago

Mi natomiast gra po aktualizacji straciła totalnie optymalizacje, na forum nikt nie pomógł, niektórzy maja ten sam problem i tez zero pomocy :) 

Dodam, że inne gry typu RDR2, Wiedźmin, Indiana Jones, BF6 dzialaja bez zarzutu.

Tak więc nie wiem o co chodzi, ale zniecheciło mnie to do kupna fc26, bo szkoda mi kasy jesli przez jakis update gra zacznie sie zacinac, a ja jako klient nie uzyskam pomocy.

• widze ze nie tylko ja tak mam, też zmagam się z takim problemem

• C4RLO's avatar
    C4RLO
    Rising Novice
    3 months ago

Dziękuje :) po kilku dniach walki wystarczyło włączyć integralność pamięci. 

• SeReK2217's avatar
    SeReK2217
    Newcomer
    3 months ago

Działa, miałem ten problem też z eafc26 ale pomogłeś mi dzięki wielkie :D

• Dellivicius's avatar
    Dellivicius
    New Rookie
    3 months ago

Mam włączoną integralność pamięci i nadal gra się tnie…

Featured Places

Node avatar for FC 25 Problemy techniczne

FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 10 days ago
1,696 Posts