Forum Discussion

KewsiK's avatar
KewsiK
Seasoned Newcomer
9 months ago
Solved

EA SPORTS FC 25

Dzień dobry,

Podczas próby uruchomienia gry EA SPORTS FC 25 pojawia mi się komunikat o treści:

„W ostatnim czasie zbyt wiele komputerów uzyskiwało dostęp do gry EA SPORTS FC 25 powiązanej z tym kontem. Spróbuj ponownie później.”

Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu oraz ewentualne informacje, czy coś powinienem/powinnam zrobić, aby ponownie uzyskać dostęp do gry.

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam

• KewsiK's avatar
    KewsiK
    8 months ago

Okej udało mi sie rozwiązać problem jednak wymagało to ponownej czystej istalacji gry jak i aplikacji EA dzięki :) 

(Wrazie jakby ktos miał kiedys taki problem to ja uzylem aplikacji revo ktora usunela wszystkie powiazania w systemie )

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 months ago

KewsiK​  Fantastycznie! Cieszę się wraz z Tobą i dziękuję za potwierdzenie kroków, które Ci pomogły. Na pewno pomogą innym graczom w przyszłości.

• KewsiK's avatar
    KewsiK
    Seasoned Newcomer
    8 months ago

Okej udało mi sie rozwiązać problem jednak wymagało to ponownej czystej istalacji gry jak i aplikacji EA dzięki :) 

(Wrazie jakby ktos miał kiedys taki problem to ja uzylem aplikacji revo ktora usunela wszystkie powiazania w systemie )

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 months ago

Hej KewsiK​ 

W takiej sytuacji bardzo prosiłabym, aby w pierwszej kolejności zresetować hasło na swoim koncie EA - żeby mieć 100% pewność, że nikt poza Tobą ma do niego dostęp. Wystarczy, że klikniesz "Nie pamiętasz hasła?" w okienku logowania.

Taki komunikat może także wskazywać na drobny problem techniczny z EA app, dlatego również polecam przeinstalować aplikację i pobrać ją na nowo. Jeśli to nie pomoże, bardzo proszę, odczekaj 24h przed kolejną próbą uruchomienia gry.

Featured Places

Node avatar for FC 25 Problemy techniczne

FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 days ago
1,701 Posts