Forum Discussion

KewsiK's avatar
KewsiK
Rising Novice
7 days ago
Solved

EA SPORTS FC 25

Dzień dobry,

Podczas próby uruchomienia gry EA SPORTS FC 25 pojawia mi się komunikat o treści:

„W ostatnim czasie zbyt wiele komputerów uzyskiwało dostęp do gry EA SPORTS FC 25 powiązanej z tym kontem. Spróbuj ponownie później.”

Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu oraz ewentualne informacje, czy coś powinienem/powinnam zrobić, aby ponownie uzyskać dostęp do gry.

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam

• KewsiK's avatar
    KewsiK
    6 days ago

Okej udało mi sie rozwiązać problem jednak wymagało to ponownej czystej istalacji gry jak i aplikacji EA dzięki :) 

(Wrazie jakby ktos miał kiedys taki problem to ja uzylem aplikacji revo ktora usunela wszystkie powiazania w systemie )

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 days ago

KewsiK​  Fantastycznie! Cieszę się wraz z Tobą i dziękuję za potwierdzenie kroków, które Ci pomogły. Na pewno pomogą innym graczom w przyszłości.

• KewsiK's avatar
    KewsiK
    Rising Novice
    6 days ago

Okej udało mi sie rozwiązać problem jednak wymagało to ponownej czystej istalacji gry jak i aplikacji EA dzięki :) 

(Wrazie jakby ktos miał kiedys taki problem to ja uzylem aplikacji revo ktora usunela wszystkie powiazania w systemie )

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 days ago

Hej KewsiK​ 

W takiej sytuacji bardzo prosiłabym, aby w pierwszej kolejności zresetować hasło na swoim koncie EA - żeby mieć 100% pewność, że nikt poza Tobą ma do niego dostęp. Wystarczy, że klikniesz "Nie pamiętasz hasła?" w okienku logowania.

Taki komunikat może także wskazywać na drobny problem techniczny z EA app, dlatego również polecam przeinstalować aplikację i pobrać ją na nowo. Jeśli to nie pomoże, bardzo proszę, odczekaj 24h przed kolejną próbą uruchomienia gry.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,393 PostsLatest Activity: 4 hours ago