Forum Discussion

Bartuuussssss's avatar
10 months ago

Fc 25 nie działa. Wywala po anticheat do aplikacji..

Wczoraj zakupiłem grę i nie działa. Wchodzę do gry ładuje się anticheat i po chwili wywala do aplikacji ea app. Próbowałem różne sposoby, wszystkie poradniki i nic… instalowałem grę 2 razy i też nic. W menedżerze zadan widać że gra się odpala ale po chwili sie wyłącza..  już nie mam pomysłu więc proszę o pomoc.. Może będzie jakaś aktualizacja.. bo ja czytam forum to dużo osób ma ten sam problem i nie ma żadnego dobrego  rozwiązania.. 

Proszę o pomoc!!

4 Replies

• Siema , sluchaj mialem ten sam problem reinstalle resety komputerow , wylaczenie antywirusow itp nic nie pomoglo 

problem lezy w tym ze antywirus ea sie fixuje na komputerze i nie chce odpalic przez to gry , musisz wejsc w menadzera zadan - procesy i tam znalezc wszystkie pliki z koncowka EA i zakonczyc procesy , szukaj uwaznie bo z tego co ja widzialem anticheat potrafi tworzyc odrebne procesy pod inna nazwa ale z poczatkiem ea schowane na samym dole procesow w menadzerze zadan 

• a mam to zrobic kiedy gra sie odpala czy kiedy gre odpale i wtedy ona sie nie włączy?

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,634 PostsLatest Activity: 15 hours ago