Forum Discussion

BartPaw1916's avatar
BartPaw1916
Seasoned Newcomer
2 months ago

Fc25 nie odpala się

Witam 

mam problem z odpaleniem fc 25 na pc. Próbowałem już odinstalować grę, sprawdzałem spójność plików poprzez steam. Dodawałem do wyjątków fc 25 w zaporze windows i nic.  

5 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej BartPaw1916​ Spróbuj ponownie zainstalować platformę Steam i aplikację EA App. Polecam użyć domyślnej lokalizacji dla obu platform oraz dla samej gry. Uruchom ją też jako administrator systemu.

• BartPaw1916's avatar
    BartPaw1916
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

nic z tego nie pomogło. zrobiłem wszystko co mówiłeś i nic. kontaktowałem się z pomocą to znaczy z czatem i twierdzą że to problem po ich stronie. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 months ago

Podeślij nam więcej informacji na temat problemu. Czy wcześniej gra działała, czy pojawia się jakikolwiek komunikat błędu, na jakim etapie gra się wyłącza oraz czy się uruchamia z poziomu nowego konta administratora.

• BartPaw1916's avatar
    BartPaw1916
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Witam

tak wcześniej działała a jakieś 3 tygodnie temu przestała. nie było żadnej aktualizacji. próbowałem wielu reinstalacji. grę odpalam z ea app pokazuje się okno fc25, potem okno z czarnym tłem, tak jakby miała sie już gra włączać i nagle wywala mnie do ea app. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 months ago

Sprawdź, czy w systemie Windows masz zainstalowane aktualizacje KB5064075 i KB5064071. Możesz to sprawdzić w historii aktualizacji systemu. Wielu graczy rozwiązało podobny błąd po ich usunięciu. Są to aktualizacje w wersji beta. 

Czy udało Ci się sprawdzić działanie gry z poziomu nowego konta administratora oraz daj znac czy obecnie Steam i EA są zainstalowane w tej samej lokalizacji?

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,684 PostsLatest Activity: 23 hours ago