Forum Discussion

gou8yc70rt6s's avatar
gou8yc70rt6s
Seasoned Newcomer
3 months ago
Solved

Gra wstrzymuje sie na Ekranie Ładowania

witam, w dniu wczorajszym zainstalowałem ea fc 25 po zainstalowaniu gra odpaliła się raz normalnie wszystko działało jedynie były lekkie lagi nawet na najniższych ustawieniach po kilku godzinach chciałem odpalić grę i od tego momentu nie udało mi się po kilku godzinach męczarni wykonałem następujące kroki: zaktualizowałem system oraz sterowniki, uruchamiałem jako administrator, zmieniałem na odpalanie na win 8. To co potrafiłem żnaleść lecz nic nie przyniosło efektu na dole załączam dxdiag.

• Hej gou8yc70rt6s​ 

Niektóre programy mogą wpływać na działanie gry a zatem zalecam uruchomienie PC w trybie czystego rozruchu.

Dodatkowo wytnij na pulpit folder ustawień gry. Folder znajduje się: C:\Użytkownicy\Nazwa_użytkownika\AppData\Local\EA SPORTS FC 25  (folder AppData jest folderem ukrytym) 

3 Replies

• gou8yc70rt6s's avatar
    gou8yc70rt6s
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

uruchomiłem w trybie czystego rozruchu nadal nic wyciąłem ustawienia gry na pulpit również zrobiłem format też tutaj plik dixdag

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Daj znać, czy wcześniejsze zalecenia pomogły rozwiązać problem. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej gou8yc70rt6s​ 

Niektóre programy mogą wpływać na działanie gry a zatem zalecam uruchomienie PC w trybie czystego rozruchu.

Dodatkowo wytnij na pulpit folder ustawień gry. Folder znajduje się: C:\Użytkownicy\Nazwa_użytkownika\AppData\Local\EA SPORTS FC 25  (folder AppData jest folderem ukrytym) 

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,638 PostsLatest Activity: 2 hours ago