Forum Discussion

DrHero77's avatar
4 months ago

Gra znowu nie działa płynnie

Czy ktoś w tej firmie patrzy co robi?

Od początku problemy z płynnością gry!!!!! Ostatni tydzień był dopiero w miarę grywalny. Dzisiaj pobrałem aktualizacje, która rozwaliła ponownie wszystko!!!!! Oddajcie mi pieniądze złodzieje!!!! 

5 Replies

• Ogranicz max liczbę klatek do 60 i w panelu nvivdii włącz v-sync w grze nie włączaj 

Będzie troszkę lepiej ale nie super

• DrHero77's avatar
    DrHero77
    4 months ago

To nic nie da, robiłem każdą możliwą opcje z ustawieniami nic nie pomogło. Nagle włączyłem i jak ręką odjął nie było problemu. Ostatni tydzień grałem normalnie, aż do aktualizacji. Jest jeszcze gorzej niż było wcześniej. Cisną mi się tylko przekleństwa, okradli mnie po prostu okradli.

• Sponsi_PL's avatar
    Sponsi_PL
    Seasoned Rookie
    4 months ago

Mam to samo, ta gra działa jakbym miał ze 4 razy gorszego kompa... 5600 bez X / 32GB RAM / SSD M.2 / 4060Ti 8GB...

• Helmansik88's avatar
    Helmansik88
    New Rookie
    4 months ago

W sumie naprawdę to jest zgroza pod tym względem, że się za to dziadostwo zapłaciło i tak naprawdę szkoda kasy zostaje jedynie rezygnować z podmiotów tej firmy bo na zwrot nie ma co liczyć chyba do dwóch tygodni od zakupu była szansa. Gdzie przez pierwsze dwa tygodnie od zakupu gra działała dobrze 

• Sponsi_PL's avatar
    Sponsi_PL
    Seasoned Rookie
    15 hours ago

Niby ustawiłem 120Hz, 60FPS, było w miarę, a po wczorajszym bodajże updacie znowu jest tragedia!

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,292 PostsLatest Activity: 2 minutes ago