Gratulacje ostatniej aktualizacji... Świetna robota
1. Od premiery gry wyrzuca mnie minimum 3 razy w tygodniu podczas grania w Squad Battles (przemilczałem to bo to tylko gra z komputerem). Niezliczona ilość utraconych punktów przez to. Za każdym razem dzieję się tak gdy strzelam bramkę... ale po ostatniej aktualizacji zaczęło wywalać również z Rivalsów i Championsów w losowych meczach również po strzelonej bramce gra się zamyka bez żadnego komunikatu i wywala do windowsa. Wstyd po prostu, że są takie błędy przy takiej produkcji.
2. Nie wiem co się dzieje z waszymi serwerami ale od aktualizacji Pingi wzrosły niemalże trzykrotnie. W innych grach mam wszystko po staremu czyli na optymalnym poziomie.
3. Optymalizacja na PC po ostatniej aktualizacji to nieśmieszny żart. Losowe ścinki mimo tego że mam sprzęt który w teorii powinien działać na maksymalnych wymaganiach a zacina wszystko na średnich...
Żenada i kompromitacja.
Zastrzegam od razu, żeby nie było głupich pytań od waszych fachowych porad, iż nie mam żadnych wirusów, złośliwych oprogramowań. W moim sprzęcie jest wszystko ok i jest typowo przystosowany do grania. Także słucham szanowne grono konsultantów jakie porady mam zastosować, żeby móc NORMALNIE grać w grę za którą zapłaciłem całkiem sporą sumę.