Forum Discussion

Gonzii999's avatar
Gonzii999
Rising Rookie
11 days ago

Gratulacje ostatniej aktualizacji... Świetna robota

1. Od premiery gry wyrzuca mnie minimum 3 razy w tygodniu podczas grania w Squad Battles (przemilczałem to bo to tylko gra z komputerem). Niezliczona ilość utraconych punktów przez to. Za każdym razem dzieję się tak gdy strzelam bramkę... ale po ostatniej aktualizacji zaczęło wywalać również z Rivalsów i Championsów w losowych meczach również po strzelonej bramce gra się zamyka bez żadnego komunikatu i wywala do windowsa. Wstyd po prostu, że są takie błędy przy takiej produkcji.
2. Nie wiem co się dzieje z waszymi serwerami ale od aktualizacji Pingi wzrosły niemalże trzykrotnie. W innych grach mam wszystko po staremu czyli na optymalnym poziomie.
3. Optymalizacja na PC po ostatniej aktualizacji to nieśmieszny żart. Losowe ścinki mimo tego że mam sprzęt który w teorii powinien działać na maksymalnych wymaganiach a zacina wszystko na średnich... 

Żenada i kompromitacja. 

Zastrzegam od razu, żeby nie było głupich pytań od waszych fachowych porad, iż nie mam żadnych wirusów, złośliwych oprogramowań. W moim sprzęcie jest wszystko ok i jest typowo przystosowany do grania.  Także słucham szanowne grono konsultantów jakie porady mam zastosować, żeby móc NORMALNIE grać w grę za którą zapłaciłem całkiem sporą sumę.

6 Replies

• 91Hashirama's avatar
    91Hashirama
    Seasoned Novice
    11 days ago

Ja mam to samo, gram na laptopie, kupiłem go 3 miesiące temu za 7 tyś zł, wszystkie inne nowe gry chodzą rewelacyjnie na ustawieniach ultra, a z FC25 jest wiecznie problem. Za taką cenę gry nie powinno być żadnych problemów. Również zgłosiłem swój problem na forum 18 dni temu i do teraz nie otrzymałem żadnej odpowiedzi, tak więc pewnie Ty też się nie doczekasz. 

• No i jest tak jak napisałeś. Gdyby chodziło o problem z płatnościami przy Fifa Points to odpowiedź byłaby w  ciągu 10 minut. Też mam bardzo dobry sprzęt i grałem na początku odsłony na ultra i nawet nie było problemów. Z każdą kolejną aktualizacją jest gorzej a czarę goryczy przelewa fakt, że wywala losowo z meczów i łączy mnie tylko z niemcami i francuzami. Nie pamiętam kiedy grałem z polakiem i ping mam minimum około 50ciu. Popieprzyli coś niesamowicie po tej aktualizacji ostatniej bo to jest dramat....

• Nie liczcie na to że dostaniecie odpowiedź. A dodatkowo może się to spotkać banem. Ja dostałem ostrzeżenie że śmiałem ich skrytykować. Oczywiście nie wyzywałem tylko punkt po punkcie podałem błędy i sytuacje jakie mnie denerwują w tym ścierwie. Po jakimś czasie dostałem ostrzeżenie o mowie nienawiści. Dramat, żenada i 2 metry mułu 

• nasypwtz's avatar
    nasypwtz
    Seasoned Newcomer
    10 days ago

U mnie to samo. Już się rzygać chce... i tak co tydzień mam maks złoto/elitę a nie lepsze nagrody.

• Mam wrażenie, że optymalizacja z każdą kolejną aktualizacją na PC jest coraz bardziej rozjechana. Tego błędu ze SB to się dawno pogodziłem, że nie naprawią ale zaczęły dochodzić do tego Rivals i Championsy także jestem ciekaw ile osób też będzie miało z PC podobny problem.

• 91Hashirama's avatar
    91Hashirama
    Seasoned Novice
    10 days ago

W moim przypadku gra już od samego początku źle działała i z każdą nową aktualizacją się to pogłębia. Średnio w tygodniowej rozgrywce squad battles wywala mnie z 4/5 przez co max co jestem w stanie osiągnąc to elit 3. 

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,368 PostsLatest Activity: 15 minutes ago