Forum Discussion
tutaj jest ciekawy temat: https://answers.ea.com/t5/Ultimate-Team/Massive-Delay-in-online-play/td-p/14068801
Widać, że jest sporo użytkowników z tym problemem ale Ci którzy go nie mają nie potrafią zrozumieć o co chodzi to trzeba poczuć w grze. Może źle to nazywam opóźnieniem bardziej chodzi o to że mam bardzo wolny gamplay a przeciwnik ma normalny, wciskam podanie a animacja podania trwa dłużej, tak samo każdy drybling, komendy są przez grę rejestrowane w odpowiednim czasie ale coś spowalnia animacje. Wiadomo, że serwery są słabe i każdy doświadczy różnej szybkości rozgrywki, ale u mnie jest tak w każdym meczu, w każdym trybie, nie ważne czy online czy offline
Mam to samo, czas reakcji zawodników jest bardzo wolny, choć na wyświetlanym kontrolerze wszystko działa prawidłowo. Nie da się grać, do tego wywala z meczu
- 5 months ago
Ciekawą sytuacją jest też to, że u moich zawodników w 60-70 minucie stamina jest na poziomie około 3\4, przecież już powinni zdychać, nawet sterowani przez AI powinni więcej biegać
About FC 25 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 21 minutes ago
- 2 hours ago
- 17 hours ago