Forum Discussion
@EA_Kalina a jakieś kroki już wykonaliście w celu wyjaśnienia problemu? Czy po prostu czekacie aż damy sobie z tym spokój. Tutaj: https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/PS5-Input-delay-opoznienie-reakcji-kontrolera-offline/td-p/13464708 czekamy na odpowiedź od lutego. Jeden z użytkowników nagrał filmiki wszystko poopisywał, obiecaliście przekazać dalej i nic. Silnik gry jest ten sam, problem dalej jest. Naprawdę nie wykluczam, że wina jest gdzieś po mojej stronie tylko musicie mi pomóc znaleźć przyczynę
Minął miesiąc, dalej cisza więc ponawiam pytania:
CO ZOSTAŁO ZROBIONE W CELU WYJAŚNIENIA PROBLEMU?
JAKIE ODPOWIEDZI DOSTALIŚĆIE Z "GÓRY"?
- 11 months ago
Tak tylko przypomnę, że dalej czekam.
- 9 months ago
Pobrałem sobie UFL, zagrałem parę meczy i odczucia takie same w sterowaniu zawodnikami jak EAFC25. Tak więc wina jest gdzieś po mojej stronie, tylko co może powodować u mnie wolny gameplay i powolne reakcje zawodników? Ping pokazuje zawsze niski
- Greg23279 months agoNew Veteran@9bagins Ten sam problem u mnie. W obu grach mam odczuwalne opóźnienie reakcji. Ostatnio zmieniłem operatora na innego, bez zmian. Wydawałoby się że światłowód, wszystko powinno śmigać, a tu takie cyrki. Grałbym na mobilnym, ale tam gdzie mieszkam mam 1, 2 kreski zasięgu lte więc tez odpada.
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
Recent Discussions
- 4 hours ago
- 20 hours ago
- 2 days ago