yyucqvifmsuxSeasoned Newcomer10 months agoKarta graficzna Witam zauważyłem że karta graficzna pracuje na 80-100 % wydajności a przedtem na tych samych ustawieniach czyli średnich pracowała na 30-40% w fc25?
Featured PlacesFC 25 Problemy techniczne Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 7 hours ago1,704 Posts
FC 25 Problemy techniczne Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 7 hours ago1,704 Posts
Community HighlightsSecurity ViolationEA SPORTS FC™ 25 - poradnik techniczny (PC) ⚠🔧🧰Jak poprawić połączenie w EA SPORTS FC™
Recent DiscussionsEA FC 25 nie uruchamia się Witam Gra się nie chce uruchomić na PC. Przy próbie uruchomienia gry wyskakuje okno Uruchamianie EA Javelin Anticheat po czym okno znika. Po chwili otwiera się czarne okno i znika. W menedżerze zad...Fc25 nie włącza się, Witam, mam problem z włączeniem gry. Wyświetla się komunikat o DRUŻYNIE ROKU EDYCJA TOTY i nie mogę nic dalej zrobić. Korzystam z PC. Wygrany mecz Witam. Dnia 20.10.24 około godziny 19:30 wygrałem mecz w fut champions wynikiem 4:1 który zaliczyło mi jako porażkę. Byłem już na ekranie pomeczowym na którym była informacja że wygrałem mecz ile zar...Ultimate team momenty Witam nie mogę wymienić gwiazdek w trybie momenty PRE SALE REWARDS Jak odebrac przedsprzedazowa zawartosc w ea sports fc 25 poniewaz zrealizowalem kod i nie otrzymałem zawartosci w ultimate o co chodzi